Stirile din ziua: 15 mai 2016

Cantand sub umbrela, cu Julio Iglesias, in Piata Libertatii! / FOTO

Cantand sub umbrela, cu Julio Iglesias, in Piata Libertatii! / FOTO

Câteva mii de oameni au asistat duminică seară, în Piața Libertății, la primul eveniment de anvergură organizat în piața recent reabilitată. A fost vorba despre un concert al lui Julio Iglesias, pentru care piața a fost transformată în „sală” de spectacol în aer liber.

Pe Facebook, Nicolae Robu a castigat deja alegerile

Liberalul Nicolae Robu conduce detașat într-un top al candidaților la Primăria Timișoara, din punct de vedere al susținătorilor pe care-i are pe Facebook. El este urmat în acest clasament de candidatul PMP, Marius Dugulescu, și PSD-istul Florică Bîrsășteanu. La polul opus se află Gabriela Simona Tiriteu (BUN).

PSD l-a reclamat pe Robu pentru denigrare! Amenda ajunge la 25.000 lei

PSD a depus la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului Timișoara o plângere în care reclamă „denigrarea” la care ar fi fost supuși propriii candidați din partea candidatului liberal la PMT. Sesizarea a ajuns la Autoritatea Electorală Permanentă, singura care poate decide, conform legii, dacă poate fi aplicată o amendă.

Dezastru pe strada Alecsandri! Terasa facuta praf de tencuiala cazuta de pe o cladire / FOTO

Noroc că s-a întâmplat noaptea! Altfel, o ieșire la bere cu prietenii s-ar fi putut transforma într-o tragedie! Bucățile de tencuială și ornamente căzute de pe clădirea de pe str. 9 Mai 1, colț cu Alecsandri, au aterizat pe terasa localului de la parter, distrugând o masă și niște scaune. Clădirile istorice din Timișoara se dovedesc, încă o dată, pericol public.

Top