Stirile din ziua: 28 mai 2016

Triplex Confinium: frontiera deschisa, cu gard de sarma ghimpata / FOTO

Triplex Confinium: frontiera deschisa, cu gard de sarma ghimpata / FOTO

Frontiera Triplex Confinium, de la Beba Veche, e deschisă temporar până duminică, dar între România și Ungaria se întinde încă, pe mulți kilometri, gardul de sârmă ghimpată ridicat în timpul crizei refugiaților. Sub spectrul acestuia s-a derulat, sâmbătă, evenimentul anual al Euroregiunii DKMT.

Timisorenii s-au dat in barci! Vaporasele au iesit pe Bega… deocamdata, in probe / FOTO

Timișorenii au avut, sâmbătă, ocazia să vadă cum funcționează celebrele vaporașe ale primăriei. Zeci de curioși s-au înghesuit să facă plimbarea, așteptându-și rândul în soarele dogoritor. Deocamdată ambarcațiunile sunt în probe, însă Primăria Timișoara promite că în viitor ele vor fi folosite pentru transportul în comun șiplimbări de recreere, dar și pentru evenimente private.

(P) Dragi timisoreni, luati atitudine! Votati pentru schimbare!

Realizările marilor primari timișoreni CAROL TELBISZ și STAN VIDRIGHIN au dat Timișoarei renumele de MICA VIENĂ sau ORAȘUL FLORILOR. Primarii ultimului sfert de veac au dus renumele oraşului în derizoriu. Mandatul actualului primar este un EŞEC: – nu s-a realizat niciun mare proiect promis; – în cartierele istorice ale orașului domnește dezordinea, mizeria, hoția, balcanismul;

Oda tovarasului Nicolae Robu, data jos de politistii locali!

E primul, la distanță considerabilă de principalul său adversar la alegerile din 5 iunie, în controversatul sondaj IRES, dar nu toți timișorenii îl plac pe primarul Nicolae Robu. Unii au vrut să-i facă o surpriză de ziua lui, dar… au fost reperați de polițiștii locali și puși să dea jos bannerul tovărășesc afișat pe Podul Șaguna.

Top