Stirile din ziua: 12 mai 2016

Fii implicat, fii voluntar: Timisoara are nevoie de tine

Fii implicat, fii voluntar: Timisoara are nevoie de tine

O mulțime de tineri din Timișoara au participat la Conferința Internațională „Be an Active Citizen” (Fii un Cetățean Implicat). Evenimentul și-a propus să-i convingă să fie mai activi în dezbaterea problemelor comunității, oferindu-le, în același timp, posibilitatea de a afla mai multe despre oportunitățile pe care le au ca voluntari.

CJ Timis cumpara papetarie de 29.000 euro: de cate carioci, agrafe si stilouri este nevoie

Agrafe de birou, creioane colorate, buretiere, ascuțitori și câte și mai câte. În birourile CJ Timiș vor ajunge toate acestea, după ce, săptămâna viitoare, va fi atribuit contractul pentru cumpărarea de materiale de birotică, necesare pentru cât a mai rămas din acest an. Suma alocată: aproape 29.000 de euro.

Bojin pupa din nou primari! Pe unii chiar a treia oara, altii l-au refuzat… politicianist

Cap de listă din partea UNPR pentru CJ Timiș, Titu Bojin a trecut la bătut în lung și-n lat județul. Până acum, spune că a fost în 54 din cele 99 de localități și… s-a pupat din nou cu primarii! Cu ce rezultate se va vedea după 5 iunie, dar un lucru e sigur: Bojin are oareșce experiență în tandrețuri politico-administrative.

Andreea Stanila, doua luni arhitect-sef al Timisoarei

Primăria Timișoara are oficial un nou arhitect-șef. Postul a fost ocupat provizoriu, în ultimele luni, de Sorin Ciurariu, șeful Direcției de Urbanism. După ce a primit avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, primarul Nicolae Robu a numit-o, în această funcție, pe Andreea Stănilă.

A fi sau a nu fi: Hamlet, cand Shakespeare intalneste Subcarpati / FOTO

Uitați-l pe Hamlet în colanți. Uitați-o pe Ofelia deznădăjduită, în rochie diafană. Uitați fantoma regelui, plimbându-se pe întunecatele holuri de la Elsinore. Uitați tot. Și luați-o de la capăt. Tragica poveste a prințului Danemarcei se dezvăluie altfel, eterică și zgomotoasă. E Shakespeare. Și nu e.

Universitatea elevilor: aproape 1.000 de elevi din tara, in vizita la Politehnica

Elevii de clasa a XI-a și a XII-a vor putea să experimenteze viața de student la UPT. Proiectul „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău” își propune să-i familiarizeze pe tineri cu mediul universitar. Aceștia au ocazia să afle de la actualii studenți tot ce trebuie să știe înainte de a alege facultatea pe care vor să o urmeze.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice, va întrerupe joi, 12 mai, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde la PT 38. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate zonelor Holdelor, I. I. de la Brad, Irlanda și Pomiculturii.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lidia nr. 81, sc. B, orele 9 – 18; Săcălaz – zona str. I, Stație Hidrofor str. VI, nr. 271, Giarmata – zona str. Gării, Becicherecu Mic (p), Lăpușnic, orele 9 – 18; Nemeșești, Coșteiu de Sus, Făget – SMA, orele 9 –

Top