Stirile din ziua: 3 mai 2016

Peste 10.000 de premii de la Iepuras la Iulius Mall! Cine face cumparaturi de 10.000 lei

Iepurașul a fost darnic în acest an la Iulius Mall Timişoara. Peste 10.000 de cumpărători au câștigat premii atractive, printre care telefoane mobile și vouchere de cumpărături la magazinele lor preferate. Un norocos și-a adjudecat premiul cel mare, voucherul de 10.000 lei cu care va putea face, la rândul lui, cadouri minunate.

Timisoreni, aveti grija la volan! Demonstratie de… descarcerare in Piata Libertatii

Cum ar fi ca echipajele de descarcerare să intervină la un grav accident chiar în Piața Libertății și să scoată dintr-o caroserie făcută praf o victimă? E un scenariu, dar, la cum se circulă în Timișoara, nu e imposibil ca el să devină realitate. Duminică veți putea vedea și ce ar implica el.

Halal civilizatie: pianul cu muschi din Parcul Justitiei a fost deja vandalizat! / FOTO

Cinci zile: atât a rezistat, intact, pianul îmbrăcat în mușchi amplasat în Parcul Justiției! Acum, acesta are un picior rupt și va fi ridicat în scurt timp de acolo. Pianul ar fi urmat să stea în parcul de peste drum de primărie pe o perioadă indefinită, totul depinzând de… bunul simț al timișorenilor.

Dupa Armonia, am putea avea si tramvaie noi! Prima conditie: RATT sa devina societate comerciala

Ca să poată cumpăra tramvaie noi pe bani europeni, RATT se va transforma în societate comercială. Când se va întâmpla asta nu se știe, dar primarul Nicolae Robu anunță că e singura soluție pentru ca timișorenii să circule cu tramvaie noi-nouțe, nu doar cu unele reabilitate. Oricum, gratuitățile vor fi păstrate.

Amenzi de 40.000 de lei in a doua zi de Paste

Sărbătoare, dar asta nu înseamnă că nu ies la razie! Polițiștii din Timiș au continuat, și în cea de-a doua zi de Paște, acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. În ultimele 24 de ore, ei au dat 110 amenzi, în valoare de aproape 40.000 de lei.

Curs privind revizuirea standardelor ISO 9001, organizat de CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează un curs intitulat „Noutăți în sistemele de management aduse de standardele ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015”. Acesta se adresează personalului care coordonează sau participă la documentarea și implementarea unui sistem integrat de management calitate-mediu.

Integritate la misto. PNL Timis are pe lista pentru CJ un candidat trimis in judecata de DNA

Mărturia mincinoasă nu intră sub incidența criteriilor de integritate ale PNL, iar faptul că ești trimis în judecată pentru „infracțiuni de corupție” nu te poate împiedica să ajungi pe un loc eligibil. Se întâmplă la Timișoara, unde un liberal mult mai puțin faimos decât Alin Popoviciu are toate șansele să ajungă în CJ Timiș, cu toate problemele sale penale.

Pe strada Edgar Quinet nu mai ajunge asfaltul! Firma lui Cornu n-a lucrat nimic sase luni

Timișorenii care locuiesc pe strada Edgar Quinet par blestemați! Deși strada lor, cu o lungime de numai 450 de metri, ar fi trebuit asfaltată deja, șantierul nici măcar n-a început, la șase luni de semnarea contractului. Lucrarea a fost câștigată la licitație de o firmă cu probleme a omului de afaceri Georgică Cornu, care vrea acum să scape de ea.

sanda greblă

A fi sau a nu fi capitala culturala: fara cinematograf de arta, Timisoara bate pasul pe loc

Timișoara vrea să fie unul dintre orașele fruntașe ale țării, inclusiv când vine vorba despre activitatea culturală. Totuși, în prezent, aici nu există, la fel ca în alte mari orașe, un cinematograf artistic. Un astfel de spațiu este dorit atât de cei care vor să vadă pelicule artistice, cât și de cei care nu au unde să organizeze festivaluri sau proiecții de film.

Top