Stirile din ziua: 17 mai 2016

Strada Podeanu e, in sfarsit, terminata! Trei luni s-au facut un an, din cauza utilitatilor / FOTO

Circulația pe strada A. P. Podeanu a fost deschisă oficial, la finalizarea lucrărilor de modernizare a zonei. Șantierul, început în vara lui 2015, ar fi trebuit încheiat în trei luni, însă a fost nevoie de aproape un an. De vină au fost rețelele de utilități „neprevăzute”, care ar fi dat peste cap planurile primăriei și ale constructorului. Strada are aproape un kilometru lungime.

Sala Polivalentă va fi gata la o data care… nu poate fi anuntata / FOTO

În trei ani, în alte țări s-au făcut sute de kilometri de autostradă sau șosele suspendate. La Timișoara însă, nu s-a reușit finalizarea Sălii Polivalente a Politehnicii, lucrare care acum nu mai are nici măcar un termen. Va fi gata… când va fi gata, și asta în ciuda faptului că banii nu au fost o problemă.

Amenda de 1.000 de lei pentru teparii din Piata Sf. Gheorghe! I-au vazut in sfarsit si politistii

Mai multe timișorence au rămas fără sume considerabile de bani, după ce au fost acostate, în zona Pieței Sfântul Gheorghe, de angajații unei așa-zise agenții de modeling. Sub promisiunea că vor ajunge la TV, unele doamne și domnișoare au și dat sume de bani consistente pentru a semna contracte cu firma respectivă. Polițiștii s-au sesizat în sfârșit.

Procurorul DNA din Dosarul Poli s-a ales cu dosar penal pentru alcool la volan

Procurorul Ciprian Dorobanțu a fost prins în urmă cu o săptămână de un echipaj al Poliției Rutiere Timișoara în timp ce conducea automobilul propriu sub influența alcoolului. Procurorul a acceptat să i se recolteze probe de sânge, alcoolemia depistată fiind de 0,9% potrivit unor surse sau 1,7% potrivit altora.

Iubitul Paulei Cojocari, manager de… nota 3! Cultural, nu gluma

Are succes în dragoste, dar la serviciu e praf! Nu că ar conta, la vacanțele făcute în Mauritius și te miri pe unde… Vorbim despre Alin Văcean, directorul filarmonicii din Arad, care a obținut, la evaluarea activității pe 2015, exact nota… 3,33! La începutul anului, Văcean îl făcea maimuțoi pe unul dintre foștii consilieri locali care i-au contestat calitățile.

Poli ar putea evolua doar cu juniorii in ultimele trei etape! Conflict intre jucatori si conducerea clubului

Ioan Miculaş, noul preşedinte de la Poli Timişoara, gestionează tot mai greu relaţia cu jucătorii din lotul pregătit de Petre Grigoraş. Mai mulţi fotbalişti au părăsit deja echipa timişoreană, urmând ca în perioada următoare să mai asistăm la dezertări din lot.

gărâna jazz festival

20 de ani de Garana: 20 de trupe si peste 90 de artisti, cinci zile de neuitat in Poiana Lupului

Festivalul de Jazz de la Gărâna s-a făcut mare! Ediția cu numărul 20 se anunță un adevărat maraton, de la care, dacă vă place combinația jazz – munte, n-ar trebui să lipsiți. Între 7 și 11 iulie, în Poiana Lupului, veți fi martorii unui mix dens și vibrant, între artiști de legendă și tineri care bat acum la porțile succesului.

Tes(z)t reusit pentru iubitorii de teatru din Timisoara

Timișorenii se înghesuie la teatru, iar ediția a noua a Festivalului Euroregional Teszt, organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, nu face decât să demonstreze încă o dată acest lucru. O parte din abonamente au fost deja vândute, altele sunt pe cale de epuizare, iar numărul reprezentațiilor a fost suplimentat.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică înTimișoara, ci doar în județ, astfel: Românești, Buziaș – doar cartier blocuri MAN-str.Florilor, Chevereș – zona abonați Chevereș CAP, orele 8 – 19; Dumbrăvița – str. Constructorilor (p), Someș (p), Mesteacănului (p), Mara (p), Nera (p), Luceafărului (p), Henriette Delavrancea (p), Veneția (p), Giarmata – zona

Top