Stirile din ziua: 7 februarie 2017

Timisorenii ies in strada, tinerii PSD-isti ataca… restaurantele

Timisorenii ies in strada, tinerii PSD-isti ataca… restaurantele

Managerul unui restaurant din Timişoara susţine că a fost ţinta mai multor atacuri negative pe Internet din partea tinerilor PSD-işti. El a fost găsit „vinovat” pentru că ar fi oferit ceaiuri şi cafele gratuite protestatarilor din Piaţa Operei.

Dragusin si Popa Calota vor prinde din teren Meciul Vedetelor

Federaţia Română de Baschet a anunţat componenţa selecţionatelor Nord şi Sud pentru All Star Game-ul Ligii Naţionale, programat în acest an, la Sibiu, pe 18 februarie. Doi jucători de la BC SCM Timişoara au prins şi ei un loc la Meciul Stelelor care va urma după disputarea Turneului 8 al Cupei României.

PSD se mobilizeaza: trimite ajutoare pentru Floricica Dansatoarea /VIDEO

Cu toate că PSD a anunţat că nu se implică în protestul de la Palatul Cotroceni, mai multe autocare cu angajaţi ai unei companii din subordinea Primăriei Craiova au plecat spre Bucureşti, anunţă hotnews.ro. Tot de la Craiova au plecat spre Capitală angajaţi ai unui cămin de bătrâni şi ai altor companii cu directori PSD-işti, mai arată sursa citată.

Horticultura isi ia masina de mutat copaci. Pentru ca nu suntem talibani, spune Robu

Încă o promisiune că nu se vor mai tăia copaci la Timișoara. Primarul Nicolae Robu anunță că Horticultura va cumpăra o mașină de mutat arbori, cu ajutorul căreia aceștia vor putea fi „transplantați” în locuri care să nu deranjeze lucrările la infrastructură. Investiția: undeva până în 40.000 de euro.

timpark

La Timisoara, soferii vor vedea pe telefon daca au loc de parcare de-a lungul bordurilor!

Parcări în zona centrală nu putem construi, că nu avem unde, dar Primăria Timișoara vrea să ajute șoferii să nu mai dea… ture degeaba. Până la sfârșitul anului, toate locurile de parcare disponibile în centru, inclusiv cele de-a lungul bordurilor, vor fi incluse într-o aplicație de smart parking.

Iohannis: Romania are nevoie de un guvern care lucreaza la lumina zilei, nu noaptea pe furis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în parlament, că nu se impun alegeri anticipate, dar, pe de altă parte, ldemisia ministrului Justiţiei e prea puţin. Iohannis a mai spus că PSD trebuie să guverneze, dar responsabil, pentru ţară, nu pentru grupuri de interese. Aleşii PSD şi ALDE au ieşit din sală în timpul discursului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat marți, 7 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd.16 Decembrie nr. 29, Holdelor bl. B97, sc. C, Arcașilor bl. 126 și 127, Mureș (p), I. Miloia (p), orele 9 – 17; Săcălaz – Ronaț Triaj, CED Ronaț, CFR Ronaț, ICCO EMT, PECO, str. III, nr. 217, Biled nr. 653,

Top