Arhiva pentru eticheta: muzeu

Stefan Popa Popa’s isi deschide muzeu la Timisoara. In Bastionul Theresia

Stefan Popa Popa’s isi deschide muzeu la Timisoara. In Bastionul Theresia

Caricaturiști din toată lumea și personalități autohtone sunt așteptați, la finele săptămânii, la Timișoara, la inaugurarea Muzeului „Ştefan Popa Popa’s” şi Salonul Internaţional de Caricatură de Presă.

In vizita prin Republica Populara Romana! S-a deschis Muzeul Consumatorului Comunist / FOTO

Plasa de rafie, peștele de sticlă de pe televizor, păpușa Arădeanca, reviste, cărți, discuri și multe alte „comori” din Epoca de Aur pot fi admirate la Muzeul Consumatorului Comunist. Este vorba despre mii de exponate care prezintă viața de odinioară a românilor. Muzeul s-a deschis sâmbătă, la Timișoara, iar o parte dintre obiectele de aici pot face gelos orice colecționar.

Consiliul Judetean Timis devine, partial, muzeu

Balconul Consiliului Judeţean Timiş, unul dintre simbolurile revoluţiei de la Timişoara, va fi transformat în muzeu. Aceeași soartă o va avea și vechea sală de ședințe, unde fostul prim-ministru Constantin Dăscălescu a încercat să-i împace pe revoluţionari. Toate au fost puse la cale cu prilejul aniversării a două decenii de la înființarea CJ Timiș.

Muzeul de sub pod

Pe malul Begăi va fi deschis, joi seară, în mod oficial, micro-muzeul Typopassage Timişoara, un muzeu al designului grafic. Acesta este prima extensie internaţională a muzeului Typopassage Viena.

Top