„Sunt magulit ca atata lume asteapta anuntul candidaturii mele la primarie”

În timp ce simpatizanţii îi aşteaptă anunţul candidaturii, preşedintele liberalilor din Timiş spune că se simte măgulit, dar nehotărât. Chiar dacă se declară tentat de primărie, cel mai dificil i se pare senatorului să renunţe la prima dragoste – Politehnica. Consilierilor PNL le reproşează că nu comunică destul de bine cu timişorenii, în timp ce partenerilor de coaliţie le impută faptul că nu discută proiectele locale suficient, înainte să intre în plen.

Puteţi comenta pe scurt, ce înseamnă în plan local alianţa cu PC şi posibila viitoare alianţă cu PSD?
Mare lucru nu vă pot spune acum, vă propun să discutăm după ce voi cunoaşte prevederile protocolului. În orice caz, alianţa juridică PNL+PC, numită Alianţa de Centru-Dreapta, se înscrie în politica PNL de coagulare în jurul său a tuturor forţelor compatibile doctrinar, politică cu care eu sunt total de acord. Alianţa mai largă, dintre PNL şi PC, pe de o parte, şi PSD, pe de altă parte, are ca raţiune crearea unei forţe politice cu personalitate juridică, aptă să totalizeze peste 50% din voturi, noi sperăm circa 70 %, la proximele alegeri parlamentare. Alianţa trebuie să-l pună pe Traian Băsescu în postura de a nu mai putea numi prim-ministru pe cine vrea el, ci, conform Constituţiei, de a-l obliga să numească în această funcţie-cheie un reprezentant al respectivei forţe. În ce priveşte consecinţele pe plan local, în această fază m-aş limita să spun că ele se vor reflecta în preocuparea noastră şi a colegilor de coaliţie de a comunica între noi, de a ne coordona acţiunile şi de a coopera pe diverse teme şi proiecte concrete astfel încât să convingem populaţia că, într-adevăr, suntem alternativa care ar putea să pună capăt frustrărilor ei, greutăţilor intervenite în viaţa sa.

În cazul unei eventuale alianţe cu PSD, nu vă temeţi că imaginea PNL va fi afectată, având în vedere precedentul semnării acordului între Crin Antonescu, Johannis, Ciuhandu şi Geoană la Timişoara, dar şi scandalul iscat în faţa Operei din Timişoara la acel moment?
Ce este ciudat e că, mereu, PNL este acuzat de cooperarea cu PSD, dar PDL n-a avut nicio problemă atunci când a guvernat împreună cu PSD. În definitiv, ce avem a reproşa mai mult PSD decât PDL? E, cumva, PDL mai puţin descendent din detestabilul FSN decât PSD? În niciun caz! A fost PDL cu cât de puţin mai bun decât PSD în postura de partid de guvernământ? În niciun caz! S-a comportat PDL mai bine decât PSD vis-a-vis de PNL? În niciun caz! Dimpotrivă, PDL s-a dovedit a fi ramura cea mai lacomă şi lipsită de scrupule a FSN, un adevărat pericol pentru poporul român şi pentru România. S-a dovedit, de asemenea, neloial, cu toţi partenerii pe care i-a avut până în prezent, în mod deosebit cu PNL. PSD, chiar dacă încă nu s-a curăţat, poate, în totalitate, de tarele trecutului său, s-a schimbat mult în bine: are o democraţie internă incomparabilă cu ce se întâmplă în PDL, se arată în stare să-şi respecte cuvântul dat şi se dovedeşte mult mai responsabil în raport cu poporul şi cu ţara decât PDL. Cât priveşte scandalul iscat în faţa Operei din Timişoara înainte de turul II al prezidenţialelor din 2009, sunt mai multe lucruri de spus. În primul rând, actorii scandalului nu au fost timişorenii de rând, cu excepţia, poate, a câtorva care nici măcar nu au conştientizat că au fost atraşi în ceva regizat, ci activişti sau simpatizanţi PDL, cu roluri foarte bine stabilite. În al doilea rând, ideea organizării acelui miting la Operă, loc sacru pentru timişoreni, proclamat ca apolitic şi respectat, ca atare, până atunci, a fost o mare eroare, amplificată de aducerea de către PSD a membrilor şi simpatizanţilor săi în Piaţa Victoriei. Ţin să precizez clar că eu le-am spus dlor Ilie Sârbu şi Gheorghe Ciuhandu că e o greşeală, că ducerea de oameni în Piaţa Victoriei va provoca o contramanifestaţie din partea PDL, care va distrage total atenţia de la ce se întâmplă pe scena Operei, că mass-media va reflecta doar scandalul din piaţă, iar mesajul de unitate Geoană-Antonescu-Johannis-Ciuhandu nici nu va mai fi difuzat, darămite receptat etc., etc. Din păcate, ei, oameni cu experienţă politică, nu ca mine. un biet începător, nu m-au ascultat.

Sunteţi mulţumit de activitatea grupului dvs. de consilieri judeţeni? Dar de relaţia pe care acest grup o are, pe de o parte, cu preşedintele Ostaficiuc, iar pe de altă parte, cu partenerii de alianţă: PSD şi PNŢCD?
Nu am fost mulţumit multă vreme, lucru pe care l-am şi făcut cunoscut public, dar, în ultimul timp, lucrurile au intrat în normalitate. Relaţia grupului de consilieri PNL cu preşedintele Ostaficiuc este normală, grupul aprobă tot ce este benefic pentru judeţul nostru şi se pronunţă împotriva a tot ce nu e bun sau nu e în regulă. Ce nu fac consilierii noştri destul de bine e comunicarea cu cetăţenii. Ei ar trebui să fie mai preocupaţi să facă cunoscut cetăţenilor că realizările de la nivelul judeţului, atâtea câte sunt, nu sunt ale preşedintelui, ci în primul rând ale majorităţii din consiliul judeţean. Din păcate, primarii, inclusiv cei ai PNL, cred că dacă primesc un ban, asta se întâmplă pentru că aşa vrea preşedintele. E timpul ca măcar în acest ultim an de legislatură să demonstrăm, un pic, cine are puterea în CJT. Relaţia consilierilor judeţeni cu partenerii de coaliţie decurge destul de bine, dar se poate şi mai bine. Trebuie să se înţeleagă că, uneori, intervin teme la care nu se poate ajunge la consens. Spre exemplu, în problema finanţării de către CJT a fotbalului, mai bine-zis a echipei de fotbal Poli. Eu, personal, şi Filiala Timiş a PNL ne-am declarat, dintotdeauna, pentru susţinerea lui Poli cu cât de mult se poate. Atunci când PSD şi o parte a PNŢCD au avut altă opinie, noi am decis să votăm conform crezului nostru. Nu putem spune cetăţenilor una şi apoi vota alta, doar pentru că suntem într-o coaliţie! Ne-am bucurat că în CJT nu am fost singulari cu respectivul punct de vedere, ci ni s-au alăturat şi consilierii PDL. În paranteză fie spus, se întâmplă frecvent ca cei mai mici să-i urmeze pe cei mai mari, iar după ultimele sondaje PNL Timiş a devenit clar mai mare ca PDL Timiş.

Dar în Consiliul Local cum vă înţelegeţi cu partenerii de alianţă administrativă?
Nu perfect, dar destul de bine. Cam ca şi în consiliul judeţean. Ne nemulţumeşte că executivul Primăriei nu încarcă echilibrat ordinele de zi ale şedinţelor, ci înghesuie, uneori, subiecte extrem de importante în ordini de zi cu zeci şi zeci de puncte, făcute cunoscute în ultimul moment. Nu e în regulă, i-am spus domnului primar Ciuhandu. Noi suntem în coaliţie şi vrem să fim corecţi cu partenerii, dar corectitudinea nu înseamnă figuraţie. Dorim ca tot ce e important de decis să fie discutat în coaliţie în prealabil, cu suficient timp înaintea votului, astfel încât, dacă este cazul, consilierii noştri să poată consulta, în privinţa poziţiei lor, Biroul Politic Teritorial al PNL sau cel puţin pe mine, ca preşedinte al filialei.

Una dintre cele mai critice voci din consiliul local la adresa executivului primăriei este cea a consilierului liberal Ciprian Jichici. Este şi vocea PNL sau doar o iniţiativă personală?
Atitudinile critice pe ton vehement ale colegului Jichici în CLT au caracter pur personal. PNL Timiş îşi exprimă nemulţumirile, atunci când acestea există, într-o manieră discretă şi nu în public, aşa cum cred eu că se cuvine să se procedeze între parteneri. Şi, bineînţeles, îşi păstrează dreptul ca niciodată să nu voteze împotriva propriilor principii şi propriei conştiinţe.

La ultimul plen al CL, primarul Gheorghe Ciuhandu a acuzat aleşii locali din toate partidele că şi-au dat mâna pentru a vota un proiect de hotărâre ce privea mai mult interesele personale decât cele ale municipalităţii. Cum comentaţi? S-a format o altă alianţă în cadrul consiliului? Aţi avut o întrevedere cu primarul pe această temă?
Consilierii PNL şi-au argumentat votul pur tehnic. Mi s-a spus că organigrama propusă de dl primar avea dezechilibre mari în ceea ce priveşte atribuţiile celor doi directori adjuncţi ai Poliţiei Locale şi că amendamentul propus este menit să facă lucrurile mai funcţionale din punct de vedere managerial. O conjuraţie a consilierilor din toate partidele îmi pare neverosimilă. Nu s-a creat nicio altă alianţă în CLT şi n-am avut nicio întrevedere cu dl. primar pe acest subiect.

Sunt voci care afirmă că în PNL există un război intern, mocnit acum, dar care ar putea izbucni oricând. Sunt nemulţumiri mari în PNL Timiş?
Acest conflict intern în PNL Timiş există doar în mintea celor care şi-l doresc! Vă asigur că atmosfera în PNL Timiş este foarte bună, excelentă chiar. Dv., presa, sunteţi prea buni în meseria dv. ca să nu fi aflat nimic concret de ordin conflictual, dacă aţi fi avut ce afla, nu credeţi? “Prietenii” PNL, inclusiv unii foşti PNL-işti, nu pot nici măcar înţelege asta, darămite accepta!

L-aţi dat afară din partid pe Claudiu Ţaga?
Încă nu, dar îl vom da, fără îndoială. Încă n-am făcut-o, pentru că trebuie să respectăm o procedură internă care ia ceva timp.

În mediul rural, există primari din alte partide care doresc să vină lângă PNL?
Da, există, dar noi nu facem presiuni asupra nimănui. Cine înţelege cursul lucrurilor, adică: faptul că PDL va pierde în curând guvernarea, posibil chiar pentru totdeauna, iar PNL va fi, multă vreme de acum înainte, cel puţin în Timiş, partidul numărul 1, şi, în plus, este om de calitate, va fi primit în PNL. Dar nu oricând, va exista un moment terminus, după care nu vom mai sta de vorbă pe această temă.

Toată lumea aşteaptă anunţul candidaturii dvs. la Primăria Timişoara. Îl faceţi şi dacă da, când?
Nu pot fi decât măgulit că atâta aşteaptă ca eu să-mi anunţ candidatura la funcţia de primar al Timişoarei. Încă nu m-am decis în această privinţă, v-o spun cu toată sinceritatea. Experienţa de la Politehnică, în care, ca rector, am atras foarte mulţi bani din diverse surse, am renovat vreo 70 de clădiri, am construit o bibliotecă, un complex de bazine de înot, am amenajat două baze sportive ultramoderne, am creat un parc, construiesc un institut de cercetări, am dotat la nivel mondial peste 300 de laboratoare, am asigurat condiţii excelente de cazare pentru 6.000 de studenţi în 16 cămine şi de servire a mesei într-o cantină splendidă, cum nu are nicio universitate din România, face să mă tenteze funcţia de primar, pentru că ştiu ce trebuie făcut pentru ca Timişoara, pe care eu o iubesc cu adevărat, să fie mult mai mult decât ce este şi, în plus, am convingerea că şi pot. Mă tentează, însă mai am nevoie de timp pentru a putea lua o decizie, împăcat cu mine însumi. Vă dezvălui, însă, că PNL Timiş va face cunoscută, până la finele lunii ianuarie 2011, o listă a candidaţilor săi potenţiali la funcţiile de prim rang ce vor face obiectul alegerilor din 2011: deputat, senator, preşedinte şi vicepreşedinte de consiliu judeţean, primar şi viceprimar de municipiu şi o altă listă, a candidaţilor săi potenţiali la funcţiile de consilier local de municipiu şi consilier judeţean. Ei bine, pe prima dintre aceste liste, mă voi regăsi şi eu.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

jichici a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 15:26 )

sunt intru totul de acord cu domnul robu. mare dreptate are, iar eu sunt un bou!

laviniu a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 15:57 )

Deja m[ enerveaza acest Robu. E ca o fata mare, ba s-ar f..te, ba nu.

dinu a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 17:48 )

Daca esti atat de magulit du-te naibii si candideaza!

Cosmin a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 21:10 )

Super domnu Robu! E cel mai fain interviu pe care l-am citit de multa vreme incoace. Sunt mandru ca va am sef la PNL. Daca va hotarati sa candidati castigati sigur!

anonim a spus: (ianuarie 10th, 2011 at 21:41 )

Avem nevoie sa ne conduca oameni care au demonstrat ca sunt in stare sa faca ceva, nu doar sa dea din gura. Robu a demonstrat nu doar ca vrea sa faca, ci si ca poate sa faca ceva pentru orasul asta! A facut deja din postura de rector mai multe pentru Timisoara decat a facut Ciuhandru ! Sper sa candideze pentru ca e un om deosebit!

radu stoia a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 10:20 )

imi place si mie dl Robu. A invatat sa minta cu eleganta si cu ipocrizie fina, punand adevarul in umbra!

radu stoia a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 10:22 )

cum de a uitat si de dezechilibrul de la RATT, unde a cerut post de director adjunct in plina criza, pt propriul interes de partid?????

radu stoia a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 10:25 )

„….Ţin să precizez clar că eu le-am spus dlor Ilie Sârbu şi Gheorghe Ciuhandu că e o greşeală, că ducerea de oameni în Piaţa Victoriei va provoca o contramanifestaţie din partea PDL…” asrta e cea mai fina din ele:))))))

Greuceanu a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 10:46 )

Unde e minciuna d-le Radu Stoia? Dl. Robu chiar ne-a spus in sedinta la PNL atunci in campania electorala din 2009 ca Sârbu şi Ciuhandu au vrut sa duca oameni in Piata Victoriei dar dansul i-a convins ca ideea nu e buna si au renuntat, apoi fara sa se mai consulte si cu el cei doi au hotarat totusi sa faca acel miting in Piata. Deci unde e minciuna?

pt boul filosof! a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 16:23 )

de asta a fost plin ed epenlisti in piata victoriei atunci, ca s-a opus el? inseamna ca el e o marioneta, nu seful filialei.

pt boul filosof! a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 16:27 )

greuceanule, dar ia zi, de directorul adjunt de la RATT ce v-a spus in sedinta ” dl. Robu”? :)))))

lili a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 17:09 )

Ne-a spus că e spre binele RATT.

Petconi a spus: (ianuarie 11th, 2011 at 23:30 )

Cretinilor, exista destule inregistrari ale mitingului din P-ta Victoriei, ati vazut voi acolo pnl-sti?

Razvan a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 11:19 )

Nicolae Robu isi exprima opinii politice cam in prea multe domenii, unele care il depasesc sau nu ii sunt de competenta, grupul consilierilor judeteni cat si locali au un lider care trebuie sa le exprime opinia, si acesta nu e presedintele filialei, in cazul CLT este Ciprian Jichici, care nu exprima o parere personala ci una a celor 4 consilieri liberali, fapt pentru care nu trebuie sa ceara opinia „cunoscatorului in politici publice” (mai bun poate decat Ciuhandu si Ilie Sarbu, la cum s-a autoproclamat), totodata nu e nevoie ca nici consilieri locali nici judeteni sa ceara votul pentru deciziile lor in cele 2 birouri politice, pentru ca alesii locali nu au fost alesi de birouri de conducere ci de cetatenii Timisoarei, asa ca in primul rand trebuie sa reprezinte interesele lor acolo, lucru pe care contrar opiniei rectorului, consider ca il indeplinesc foarte bine pana la momentul actual. Cat despre excluderea din partid a lui Claudiu Taga, conform statutului (care momentan nu se mai respecta in PNL Timis) nu a incalcat nici un articol care sa implice necesitatea excluderii sale, poate doar faptul ca nu a facut parte din echipa rectorului la ultimele alegeri interne – „a da o fapta foarte grav”

pt razvan a spus: (ianuarie 12th, 2011 at 11:28 )

daca esti liberal si gandesti asa e nasol. asta e gandire stangista. daca nu esti, ai dreptul la o opinie fiind din afara fenomenului. jichici trebuie sa respecte niste reguli impuse intr-un protocol. taga e o nulitate, iar cel mai bine ar fi sa fie exclus din partid. e cea mai buna solutie. nu are nicio legatura cu gastile din partid. cand apare robu oricum toti stati ca niste mielusei.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal

Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie

Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Au demarat înscrierile pentru clasa pregătitoare la Şag. Sunt disponibile 44 de locuri în două săli recent renovate

În anul școlar 2024-2025 Şcoala Gimnazială din Şag  dispune de 44 de locuri la Clasa pregătitoare, distribuite în două săli. Copiii își vor desfășura activitatea, în săli recent renovate, utilate cu bănci și scaune noi, mobilier individual de depozitare, calculatoare și TV Smart cu conexiune la internet.  Luni, când au început înscrierile pentru cele 44...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au demarat înscrierile pentru clasa pregătitoare la Şag. Sunt disponibile 44 de locuri în două săli recent renovate
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În anul școlar 2024-2025 Şcoala Gimnazială din Şag  dispune de 44 de locuri la Clasa pregătitoare, distribuite în două săli. Copiii își vor desfășura activitatea, în săli recent renovate, utilate cu bănci și scaune noi, mobilier individual de depozitare, calculatoare și TV Smart cu conexiune la internet.  Luni, când au început înscrierile pentru cele 44...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au demarat înscrierile pentru clasa pregătitoare la Şag. Sunt disponibile 44 de locuri în două săli recent renovate
Cristian Moș se pregătește să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD, susţin cei din USR Timiş. Cei din USR mai sugerează că Moş a fost şantajat de PSD Timiş pentru a critica în termeni foarte duri filiala condusă de Dominic Fritz. În schimb, Forţa Dreptei sugerează că Moş şi-a negociat la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR şi Forţa Dreptei reacţionează la “dezertarea” lui Cristian Moş: Se pregăteşte să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD
Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
USR a rezolvat în timp record problema înlocuirii demisionatei Ana Munteanu din Consiliul Local Timișoara, iar înlocuitorul acesteia a depus jurământul pe postul preluat în cursul zilei de luni. Partidul rămăsese cu un consilier local în minus în CLT, în februarie, după ce controversata Ana Munteanu și-a dat demisia de pe postul oferit de alegători,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Înlocuitorul Anei Munteanu a depus jurământul pe locul rămas liber în consiliul local
Finalizat în urmă cu patru luni, primul spital construit în România din fonduri private, nu poate fi încă deschis din cauza unor proceduri birocratice, lucru care l-a indignat foarte mult pe senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan.  În urmă cu patru luni Asociaţia “Dăruiește Viață” a finalizat primul spital construit în România pentru copiii bolnavi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan, revoltat: “Rafila, nu mai ține închis spitalul pentru copiii cu cancer!”
Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
SCM Politehnica Timișoara a jucat pe terenul echipei CSM Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul era vital pentru ambele echipele aflate în zona inferioară a clasamentului. Prima repriză a fost foarte echilibrată, chiar dacă gazdele s-au desprins la 5-2, în minutul 8. Reușitele lui Marjanovic, din 7 metri, și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pas uriaş spre salvarea de la retrogradare
Duminică spre seară, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident rutier care ar fi avut loc pe raza localității Chișoda. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că, o femeie în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Cooperatorilor din localitatea Chișoda...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Femeie ucisă pe trecerea de pietoni în Chişoda
Top