Stirile din ziua: 4 ianuarie 2011

Ce-au fost si ce-au ajuns: Eroi n-au fost, eroi sunt inca

Au trecut sărbătorile, românul mai meditează puţin şi apoi se apucă de treabă, că vine un an mai bun şi se grăbeşte să-l apuce de mânere cu amândouă mâinile. Nici nu ştii ce-ţi rezervă viitorul imediat, dar pui puţină speranţă, că tot n-ai ce face, în ce spun meşterii statului, preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc.

De la Hrebenciuc la Eba: tranzitia din politica romaneasca

De pe la mijlocul anilor ‘90, în plin regim neo-comunist Ion Iliescu se tot vorbea cu multă speranţă de venirea unei noi clase politice. O clasă alcătuită din tineri politicieni educaţi, şcoliţi, nemarcaţi de tarele comunismului. O clasă care să înlocuiască hrebenciucii, ilieştii, mikişpaghiştii şi alte relicve comuniste cu fălcile bine înfipte într-o Românie în tranziţie.

Se depun actele pentru ajutoare la incalzire

În perioada 10 – 21 ianuarie, în 16 puncte operative ale S.C.Colterm S.A. persoanele singure sau familiile care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutoarelor de încălzire a locuinţei pot depune cereri şi declaraţii pe propria răspundere, însoţite de acte doveditoare, individual sau prin asociaţiile de proprietari/chiriaşi.

„Cameristele”, la Teatrul German

Prima premieră a stagiunii 2010/2011 la Teatrul German din Timişoara se joacă marţi, 11 ianuarie. Spectacolul „Cameristele”, de Jean Genet, realizat în format studio, s-a născut la iniţiativa, sub coordonarea şi în interpretarea actriţelor Ioana Iacob şi Olga Török.

„In 2011 va fi tot recesiune, asta daca nu cumva anul va fi catastrofal!”

Recesiunea este departe de a se fi încheiat, iar în 2011 ne putem aştepta la rele mai mari decât cele din 2010. România este victimă sigură în războiul dintre valute, cel mai dur din ultimul secol, iar clasa politică este total depăşită de situaţie. Viitorul ţării nu arată deloc bine, cel puţin din perspectiva analistului economic Nicolae Ţăran.

Top