Stirile din ziua: 25 ianuarie 2011

Rasu-plansu’ pe axa Timisoara-Arad

Inaugurat cu mare făloşenie, şi nu o dată, ci de vreo trei-patru ori, Bastionul Theresia dă să crape din toate încheieturile. La doar două luni de la inaugurări. Cea mai mare realizare a Consiliului Judeţean Timiş din era Constantin Ostaficiuc a ajuns de râsul curcilor. Ba cade tencuiala, ba se întinează spoiala. Culmea, cică se se mai şi fură din zonă.

Hotii vaneaza din greu cablurile Aquatim

Ultima găselniţă a hoţilor din Timişoara este să fure cablurile de sub pământ. Marţi a a fost sesizat furtul unui cablu electric subteran, în lungime de 60 m, de la staţia de pompare a apelor uzate de pe strada Polonă. Furtul face imposibilă funcţionarea canalizării în zonă, susţin reprezentanţii companiei Aquatim.

Spatii pentru societatile din subordinea PMT, gratis sau pe bani?

Câțiva consilieri locali s-au sesizat și le cer colegilor lor să voteze, în scurt timp, în plenul CL, ca regiile și societățile comerciale din subordinea primăriei Timișoara să nu mai beneficieze de încredințări gratuite spre exploatare a spațiilor și imobilelor din patrimoniul PMT. Este vorba den acele societăți care au profit.

„Nu am dusmani in conducerea partidelor politice”

E prieten cu principalii săi adversari politici, de la liderul PDL, Constantin Ostaficiuc, până la preşedintele PRM Timiş, Grigore Trif, sau liderul UDMR, Francisc Halasz. Prins în febra negocierilor de la centru dintre social-democraţi şi liberali, preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin nu exclude însă susţinerea lui Gheorghe Ciuhandu în cursa pentru primărie.

„Timisoara are toate sansele sa devina primul oras cu intuneric public si cu dric negru tras de cai”

Florin Călinescu este strâns legat de Timişoara şi nu a ezitat niciodată să se declare mândru de originile sale, într-un Bucureşti în care, adesea, ca timişorean, nu erai privit cu ochi buni. A copilărit şi şi-a petrecut adolescenţa în oraşul de pe Bega, despre care spune mereu că l-a marcat în evoluţia sa. Cum vede Florin Călinescu Timişoara de azi, în rândurile de mai jos.

Carburantii se ieftinesc un pic

Companiile Rompetrol şi Petrom au anunţat că vor scădea, cu câţiva bănuţi, preţul carburanţilor. În ultima lună, şoferii din România au protestat împotriva sumelor tot mai mari pe care sunt nevoiţi să le plătească pentru a face un plin de rezervor.

Top