Stirile din ziua: 24 ianuarie 2011

Nicolae Robu s-a gandit, o clipa, sa-si bage mortu-n casa

Doamne, ce am mai putut să plâng degeaba pe umerii PNL Timiş când, de la centru, li s-a impus o alianţă cu o adunătură de nume conspirative, dar „umaniste”! Câtă lacrimă sinceră a mai vărsat activul de partid liberal în Timiş văzând cum le fug de sub picioare spre aprigii „conservatori” o parte din funcţiile pentru care se antrenau de atâta amar de vreme!

Urmeaza cerneala in chelie?

Pe 1 decembrie 1999, împreună cu colegul de rubrică Eugen Sasu, am fost la Alba Iulia la manifestările dedicate Marii Uniri. Alături de alte câteva mii bune de oameni. Ziua avea să rămână cumva celebră din cauza huiduielilor pe care le-a primit în freză preşedintele de la acea vreme, Emil Constantinescu.

Protestul generalilor

Coloneii şi generalii de armată aflaţi la pensie, dar şi alţi pensionari care au purtat uniforme, ofiţeri sau subofiţeri, protestează, luni, la Timișoara, împotriva diminuării pensiilor. La ora 12, cei peste 300 de militari în rezervă au pornit în marş tăcut, asistaţi de poliţişti şi jandarmi activi, din centrul oraşului, spre prefectură.

Poli foloseste ACU sa impunga UTA

Rivalitatea dintre Poli Timişoara şi UTA Arad va avea un nou scenariu în 23 aprilie, cu prilejul etapei cu numărul 23, în Liga a II-a, Seria a II-a, când cele două echipe se vor întâlni pe terenul de joc.

„Avem proiecte eligibile si conforme de 200% peste valoarea alocata”

Sorin Maxim, directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională – Regiunea Vest (ADR Vest), vorbeşte despre proiectele care i-au trecut prin mână şi care au reuşit să obţină finanţare europeană. În acest moment, în Regiunea Vest nu mai sunt fonduri pentru astfel de proiecte, valoarea alocată fiind depăşită pe toate segmentele.

Top