Stirile din ziua: 10 ianuarie 2011

Grav accident pe drumul spre Arad

Accident cu un mort, luni seară, pe şoseaua spre Arad. Un camion care transporta porumb s-a lovit de un autoturism care venea dinspre Timişoara. În urma coliziunii, maşina mică a fost acoperită parţial de boabele revărsate din vehiculul de transport.

Porumbacu, servitoarea si odrasla agramata

Traian Băsescu aduce, pe zi ce trece, tot mai mult cu distinsul Giovani Becali, cunoscut ca un mare geambaş de fotbalişti. Acelaşi stil rafinat de-a pune problema, acelaşi discurs academic, aceeaşi delicateţe şi sensibilitate în gesturi. Ce mai, o plăcere să-i asculţi, darmite să-i vezi! De altfel, ambii au ţinut săptămâna trecută prima pagină a ziarelor, umplând şi ecranele televizoarelor. Unul, pe motiv de Mutu, altul, pe motiv de supărare pe toată lumea.

Dascal sau politician? Nicolae Robu si “hidra” udemerista

Cum aş putea eu, un simplu fost student al universităţii păstorite de senatorul Nicolae Robu, să-l contrazic pe ditamai rectorul care contestă cu toată convingerea noua lege a educaţiei? N-o să spun nici că prin acest act legislativ PDL n-a pângărit năzuinţele de veacuri ale înaintaşilor de la 1918, cu egalitatea la învăţătură pentru toţi laolaltă, cu atât mai puţin că UDMR, formaţiunea cea mai pricepută în arta şantajului politic, nu va recidiva în anul ce vine cu alte pretenţii năstruşnice.

Fratie pe bani europeni

Primăria oraşului arădean Pecica şi Autoguvernarea Locală a oraşului Battonya din Ungaria colaborează la trei programe cu finanţare europeană, care vor începe în acest an.

„Sunt magulit ca atata lume asteapta anuntul candidaturii mele la primarie”

În timp ce simpatizanţii îi aşteaptă anunţul candidaturii, preşedintele liberalilor din Timiş spune că se simte măgulit, dar nehotărât. Chiar dacă se declară tentat de primărie, cel mai dificil i se pare senatorului să renunţe la prima dragoste – Politehnica. Consilierilor PNL le reproşează că nu comunică destul de bine cu timişorenii, în timp ce partenerilor de coaliţie le impută faptul că nu discută proiectele locale suficient, înainte să intre în plen.

Thankyou.ro, unicul site de recomandari din Romania

Oricine pleacă într-un oraş pentru prima dată urmează un ritual strict: mai întâi îşi chestionează prietenii, apoi ia o hotărâre. Sunt chestiuni banale, dar de care depinde reuşita şederii, şi este esenţial să poţi selecta informaţia dintr-un întreg. Un site din Timişoara te ajută să faci exact acest lucru.

Campanie antipedofilie, inceputa la Timisoara

La iniţiativa unor timişoreni, activişti din cinci ţări europene au declanşat o extinsă campanie antipedofilie. Aceasta are ca punct de pornire secta „The Family International”, nume sub care, la Timişoara, se ascunde „The Children of the God” (Copiii Domnului), grupare acuzată de pedofilie în SUA.

Top