Stirile din ziua: 23 ianuarie 2011

Sever Bocu, un destin zbuciumat

La 60 de ani de la moartea lui Sever Bocu, personalitatea fruntaşului bănăţean a fost evocată într-un colocviu la care au participat reprezentanţi ai vieţii publice timişorene. Cu aceeaşi ocazie a fost lansat şi un volum dedicat lui Sever Bocu.

Scanteie: „Sunt ce vad ,ce simt, ce traiesc…”

Scânteie, cunoscut şi sub pseudonimul de Ad Litteram, pregăteşte un nou album, care poartă acelaşi nume ca si ultimul său videoclip, „Răni cicatrizate”. Cântăreţul dur povesteşte, în melodiile sale, foarte mult din întâmplările proprii şi ne promite şi câteva surprize.

La brat cu „monstruoasa”, tandreturi cu „parsiva”

Habar n-am dacă ţărănistul Gheorghe Ciuhandu va face vreo alianţă cu democrat-liberalii lui Constantin Ostaficiuc sau dacă măcar cochetează cu această idee. Dacă e „bun” politician, în sensul ăla de-i dai broasca s-o mănânce pe burta goală, cum a mai făcut-o cu plăcere din 2000 încoace, probabil că nu-i pare atât de deplasat să împartă ipoteticele victorii în plan local cu partidul aflat încă la putere.

O sansa la viata pentru Ioana

Are numai nouă ani şi suferă de o boală gravă. Salvarea Ioanei Galan ar putea veni de la Viena, însă părinţii ei nu au bani nici măcar s-o ducă la un consult, iar la o eventuală operaţie nu îndrăznesc să se gândească. Aproximativ 1.300 de euro ar putea însemna începutul speranţei.

Top