Stirile din ziua: 11 ianuarie 2011

Liberali, fiti umanisti! Salvati PNTCD-ul de la parastas!

Dacă tot s-a logodit cu partidul televiziune al prea bunului „Felix”, PNL ar face bine să nu stea cu nasul pe sus şi să dea o mână de ajutor singurului partid rămas cu un picior în viaţă cu care a împărţit istoria ante şi interbelică, PNŢCD, căci PSD nu cred că are tupeul să se considere „istoric” prin eticheta confiscată de la social-democraţii lui Sergiu Cunescu.

Certificatul energetic nu e obligatoriu

Cei care încheie un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil nu sunt obligați să prezinte certificatul energetic. Inițiativa a intrat în vigoare de la începutul acestui an și aparține Uniunii Notarilor Publici din România.

Girafa si merele

[swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/01/girafa-si-merele.swf” align=”center” allowfullscreen=”true” width=”580″ height=”520″] CU TASTELE SAGETI ITI DIRIJEZI CAPUL.

Nationala luptatorilor din ring incepe cu trei banateni

Trei sportivi din judeţul Timiş vor face parte din echipa naţională de kickboxing, thaiboxing şi MMA. Kudokai Atlassib pune bazele Superteam România, ai cărei sportivi să se impună în cel mai scurt timp pe continent. Sibiul a adoptat trei bănăţeni, pe Miodrag Olar, Adrian Stoiţi şi Raul Cătinaş, sportivi au deja un nume în ring.

Top