Stirile din ziua: 14 ianuarie 2011

„Sa dai intotdeauna ce ai mai bun, sa nu renunti niciodata si sa lupti pentru drepturile tale”

Vlad Irimia, cunoscut şi ca Tataee, liderul formaţiei BUG Mafia, a vorbit pentru deBanat.ro despre cel mai nou clip semnat de formaţia de hip-hop şi despre viitorul album. Soliştii trupei BUG Mafia au lansat cel mai nou videoclip, „Cât poţi tu de tare”. Piesa este făcută în colaborare cu solistul trupei Proconsul, Bodo.

Joi 13, zi cu ghinion pentru vamesi si gardisti. Poate si pentru Jean si Nicuşor

Ziua de 13 ianuarie a fost o zi mai curioasă, iar pentru ziarişti chiar palpitantă. Pentru unii însă a fost mai ghinionistă, dar asta e: nimic nu-i perfect. Totul a început cu austro-românul care a încercat să-şi dea foc chiar într-o sală de tribunal. El şi-a motivat gestul prin piedicile pe care i le pune „mafia imobiliară din Primăria Timişoara”.

Pit Bike, in premiera

Sâmbătă, 15 ianuarie, la Timișoara are loc prima demonstraţie de pit bike Indoor din România. Evenimentul este găzduit şi organizat de RedMotor Kart Center, în colaborare cu unul dintre piloţii din Campionatul Naţional de SuperMoto, Bogdan Perte.

„Fara viziune economica, degeaba discuta acum guvernul de constrangeri”

Ioan Cuzman, director general și președintele Consiliului de Administrație al SIF Banat-Crișana, este unul dintre scepticii care nu sunt convinși că 2011 este anul revenirii din criză. El consideră că România nu și-a identificat încă zonele de competitivitate economică și, în plus, guvernul nu are o viziune asupra zonei de ocupație profesională a populației.

Roxana Covaciu, un fotomodel care se impune

Roxana Covaciu are 18 ani, iar hobby-ul ei este desenul. Nu ratează niciodată o ieşire în oraş cu prietenii şi este o împătimită a muzicii R’n’B. Relaxarea ideală constă într-o partidă de tenis, sportul ei preferat. Frumoasa timişoreancă este unul dintre fotomodelele de succes ale agenţiei Red Angels Models, având măsuri de invidiat: 86-90-87, la

Top