Stirile din ziua: 30 ianuarie 2011

O sansa pentru PD-L

PD-L ar putea să-şi valorifice una dintre ultimele şanse de a-şi opri marşul sinucigaş spre prăpastie. PD-L încă are o şansă să se desprindă de eticheta de anexă a Palatului Cotroceni, de partid care depinde de un sughiţ al lui Traian Băsescu sau de umorile Elenei Udrea. Această şansă ar putea fi candidatura şi, implicit, victoria lui Sorin Frunzăverde la preşedinţia partidului.

Ce greu i-a fost neamtului sa aleaga Kecskemet si nu Sanandrei

Bine că a deschis gura premierul Tăriceanu că nu mai aflam de ce firma Mercedes nu a mai venit la Sânandrei să facă fabrică de componente auto cu 30.000 de locuri de muncă pe verticală şi pe orizontală. Liberalul dă vina pe samsarii de terenuri şi pe interesul unor oameni potenţi în zonă pentru a se îmbogăţi de pe seama unei astfel de tranzacţii cu 300 hectare teren extravilan.

Transferuri sarace in Liga lu’ Mitica

Echipele din Liga I de fotbal nu au mai transferat jucători importanţi, aşa cum ne-au obişnuit până acum un an. Bugetele formaţiilor din Liga lu’ Mitică au fost serios afectate, iar acest lucru este oglindit extrem de clar dacă ne uităm în ograda fiecărui club.

Top