Stirile din ziua: 22 ianuarie 2011

Cum au inteles judecatorii timisoreni mesajul lui Predoiu de rezistenta la gruparile infractionale: au eliberat clanul Torj

La mijlocul săptămânii, mai exact miercuri, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a făcut o vizită fulger în Timişoara. A stat de vorbă ba cu magistraţii, ba cu ziariştii şi… a plecat. Printre altele, Predoiu le-a cerut magistraţilor să se ţină tare în faţa grupărilor infracţionale. Adică să reziste cu demnitate în faţa presiunilor pe care grupările infracţionale le fac în actul de justiţie.

Cu monedele la cantarit, in benzinarie

Angajaţii benzinăriilor asaltate de protestatari au găsit soluţia de a replica şoferilor care vin să plătească în monede. De sâmbătă dimineaţa au început să le cântărească. Tentativa le-a fost însă amendată chiar de şoferi, care au cerut aviz metrologic pentru cântarul folosit.

Ajutoare alimentare de la UE

Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara anunţă că, de luni, 24 ianuarie, vor fi distribuite produse alimentare, provenind din stocul Uniunii Europene, către persoanele aflate pe listele suplimentare furnizate de către Consiliul Judeţean Timiş.

Top