Stirile din ziua: 16 ianuarie 2011

Cu Zicu in atac

Duşan Uhrin nu are emoţii când vine vorba despre atacanţii pe care îi are la dispoziţie. Pe lângă deja „clasicii” Axente, Magera, Goga sau Ricketts, cehul are de gând, dacă situaţia o va cere, să-l titularizeze în atac şi pe Ianis Zicu.

Taga

Îl cheamă Ţaga. Claudiu Ţaga. E deputat pe Colegiul 8 Jimbolia. A intrat în parlament prin semiefracţie, obţinând ceva mai mult de 1.000 de voturi, voturi cu care s-a clasat abia pe locul IV între candidaţii din acel colegiu. Cu atâtea sufragii, eventual ajungi primar la Saravale sau Checea.

Deputatul Gheorghe Ciobanu si-a cumparat o carte

Prezent zilele trecute la lansarea cărţii „Arta strategiei publice”, tradusă din Geoff Mulgan, consultantul foştilor premieri britanici Tony Blair şi Gordon Brown, prefectul Mircea Băcală a vrut să ştie cum e mai bine pentru actul guvernării, ca premierul să fie un politician consiliat de un consultant în politici publice sau ca premierul să fie chiar el valorosul tehnocrat consultant, susţinut de politicienii partidului aflat la putere.

Durerile de cap

Durerea de cap sau cefaleea este unul din cele mai frecvente motive pentru care ne prezentăm la doctor. Poate avea foarte multe cauze. Azi vă voi schiţa câteva cauze majore pentru care consider că este absolut necesar să ajungeţi la doctor.

Se reia activitatea la CJAS

Casele judeţene de asigurări de sănătate vor lucra, din 17 ianuarie, conform programului obişnuit. Activitatea acestora a fost suspendată, după ce sistemul informatic s-a blocat. Până acum, pentru implementarea acestuia s-au cheltuit 45 de milioane de euro, valoarea totală a contractului fiind de 103 milioane.

Algocalmin, numai cu reteta

Din luna februarie, românii nu vor mai putea cumpăra medicamente pe bază de metamizol, decât dacă au reţetă de la medic. În această categorie intră 13 produse, printre cele mai vândute în farmaciile din ţară.

Top