Stirile din ziua: 26 ianuarie 2011

Parcari sub tot centrul Timisoarei

Americanii de la Walco Monceau Group Inc vor amenaja trei parcări subterane în centrul Timişoarei. Una dintre acestea se va afla sub Parcul Botanic, alta, în zona de sub Fântâna Punctelor Cardinale, iar cea de-a treia, între sediul Băncii Naţionale şi Centrul Civic.

Pax Ciuhandia

Coincidenţă sau nu, dar n-au trecut decât câteva zile de la momentul în care primarul Ciuhandu se bosumfla în faţa colegilor de alianţă, dar îşi scăpa batista precum o primadonă în faţa cavalerului PD-L, că lucrurile au luat o întorsătură interesantă în consiliul local. Să vezi şi să nu crezi, armonia a pus stăpânire desăvârşită pe toţi consilierii.

Cresterea de pret la carburanti este nejustificata

Preţul carburanţilor la pompă a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fără a fi determinat de evoluţia cotaţiilor de bursă, cursul valutar şi taxele percepute de stat. În plus, companiile au raportat pierderi. Aceasta este concluzia raportului întocmit în cazul producătorilor de benzină şi motorină.

Scutiri la plata impozitului pe cladire

Persoanele fizice şi asociaţiile de proprietari din Timşoara pot beneficia de scutire de impozit datorat pentru locuinţe, proporţional cu efortul financiar al contribuabilului. Asta, dacă se obligă ca, în anul în care beneficiază de această facilitate fiscală, să realizeze unele lucrări.

Top