Stirile din ziua: 5 ianuarie 2011

Liga PDL de fotbal

Primarii PDL din judeţul Timiş ar putea înfiinţa o ligă de fotbal numai a lor. Dragostea nemărginită pentru sportul rege l-a determinat pe unul dintre ei să intre chiar şi pe teren, în calitate de jucător, chiar dacă randamentul şi kilogramele în plus nu-l recomandau pentru spectaculosul debut în Liga a IV-a.

Say Bye, în Club Youtopia

Clubul Youtopia a avut invitaţi speciali, care au încins la maximum atmosfera. Proiectul No Artists No Tracks, recent lansat pe piaţa muzicală românească, si noul single, „Say Bye”, au umplut până la refuz clubul timişorean.

FALT acuză, în continuare, E.ON Gaz

Timişorenii care au semnat contractul cu compania furnizoare de gaz sunt expuşi abuzurilor din partea E.ON Gaz. Cel puţin aşa susţine Petru Olariu, preşedintele Asociaţiilor de Locatari Timişoara, care a reclamat compania la AgenţiaNaţională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Magera, apt pentru Debrecen

Poli se reîntregeşte. Patru jucători se află în faza de recuperare, după ce au suferit diverse accidentări. Primul care reia antrenamentele este Lukas Magera, urmat de Bourceanu. Curtean revine în lotul alb-violet la finele lunii, în timp ce Mansour va relua pregătirile abia în martie.

Muntii nostri aur poarta, bat dementi din poarta-n poarta!

Fără nicio legătură cu „mafia imobiliară” şi problemele medicale ale căpeteniilor PRM, mass-media a informat cu durere că fostul primar al Bucureştiului Viorel Lis a căzut într-un canal. Pur şi simplu. Nu e ceva anormal pentru România şi metropola Bucureşti să cazi într-un canal şi să-ţi rupi pantalonii Versace, dar să ştiţi că eu, în locul Elenei Udrea, n-aş fi stat pe gânduri şi schimbam imediat brandul turistic al României.

Atacati cu bradul de Craciun!

Au vrut să oprească un tânăr aflat în stare de ebrietate aflat la volan, dar n-au reușit. Polițiștii timișoreni au plecat în urmărirea lui și s-au trezit cu parbrizul mașinii spart de un suport metalic pentru bradul de Crăciun.

Top