Stirile din ziua: 26 decembrie 2011

Aplicatie Android, made in Timisoara

O echipă a companiei Lasting Software a dezvoltat o aplicație care face posibilă descărcarea, pe telefoanele Android, a unui celebru joc apărut acum mai bine de jumătate de secol. Posesorii telefoanelor de acest gen pot juca, de acum încolo, “Memory”.

Cu arsenalul in portbagaj

Un întreg arsenal a fost descoperit în portbagajul unei maşini care a intrat în ţară prin vama Cenad. Şoferul unui Audi A6 care venea din Germania a declarat că transportă bocanci şi alcool. La control, vameşii au descoperit însă un adevărat arsenal.

Torje sau Zicu?

La fiecare final de an trăim în zodia clasamentelor de tot felul. Orice domeniu este analizat şi întors pe toate părţile de către cei mai avizaţi specialişti. Aşa se întâmplă şi-n fotbal. Cea mai bună echipă, cel mai bun antrenor, cel mai bun jucător…

Avertizare de ceata in vest

Meteorologii au emis, pentru luni dimineață, o avertizare de ceață. Aceasta este valabilă pentru zonele de câmpie din județele Arad, Bihor, Timiș și sudul județului Caraș-Severin. În această parte de țară, ceața va determina reducerea vizibilității sub 200 de metri, iar în unele cazuri, chiar sub 50 metri. Traficul de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” este afectat din cauza condițiilor meteo.

Top