Stirile din ziua: 7 decembrie 2011

Atentie, politisti locali in intersectii!

Aglomerația de Sărbători, înregistrată în traficul timișorean, îi scoate în stradă, în acest an, nu doar pe rutieriști, ci și pe polițiștii locali. O parte dintre aceștia a urmat cursuri de specializare organizate de M.A.I., astfel că vor pune în practică chestiunile teoretice învățate.

Concert caritabil, marca “Pentru Voi”

Fundația „Pentru Voi” și Facultatea de Muzică vă invită, joi seară, la un concert caritabil care va avea loc, de la ora 18, la Mansarda Bastion, str. Popa Șapca nr 1. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor ajuta la construcția celui de-al treilea centru de zi al Fundației „Pentru Voi” – Centrul „Orizonturi Noi”.

Razie la magazinele de jucarii de pe Brancoveanu

Se apropie Crăciunul, așa că timișorenii se înghesuie la cumpărături. Unul din locurile preferate este zona Brâncoveanu, unde produsele sunt mai ieftine. Angajații Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului au luat la puricat, miercuri dimineață, magazinele de aici.

De rasul curcilor: printr-o semnatura, prefectul Bacala l-a bagat la puscarie pe primarul din Sanandrei

La finalul săptămânii trecute, prefectul Mircea Băcală l-a demis din funcție cu mare tam-tam pe primarul comunei Sânandrei, Dorel Demea. Decizia semnată în acest sens de Băcală, mai degrabă un Păcală al administrației județene, frizează însă ridicolul, iar în limbaj juridic se numește „abuz în serviciu”.

Un laptop pentru profesorul anului

A avut elevi premianţi la nivel naţional şi în străinătate, a făcut parte din comisii judeţene şi naţionale în elaborarea de metodologii şi alte planuri la disciplina Chimie. De ani de zile, aduce medalii în Banat. Acum a fost răsplătită, în sfârșit, pentru munca depusă.

Paisie si acolitii se tin de procese si la biserica din Mehala

Mila creștină pare un concept necunoscut pentru Preasfințitul Paisie, episcopul vicar al Timișoarei. Altfel nu se poate explica atitudinea scandaloasă a acestuia față de un constructor de altă religie și nici încăpățânarea de a târâ prin instanțe, cu ajutorul unui “supus”, un preot care n-a vrut să plece capul.

Top