Stirile din ziua: 10 decembrie 2011

Sportivii si antrenorii anului 2011, premiati saptamana viitoare

Festivitatea de premiere a sportivilor timişeni medaliaţi la competiţiile internaţionale şi naţionale în anul 2011 va avea loc în 13 decembrie, în organizarea Direcţiei. Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş, în Sala de Consiliu a Palatului Administrativ. Premierea celor mai buni sportivi, antrenori şi cluburi va fi făcută de Constantin Oatsficiuc, preşedintele CJ, şi de membrii Comisiei de învăţământ, cultură şi sport a CJ.

Cafe Colt revine / FOTO

După mai bine de un an, Café Colț se redeschide. Vineri noaptea, noii acționari ai localului au dat o petrecere cu tematică retro, pentru prieteni, ca să sărbătorească terminarea lucrărilor. Cei care s-au ocupat de întreținerea atmosferei au fost Fely, Horea și Florin, care nu s-au dezmințit nici de această dată.

O noua operatie complicata la Institutul de Boli Cardiovasculare

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBC) Timișoara au intrat în sala de operații, sâmbătă dimineață, pentru o intervenție chirurgicală dificilă în cazul unei paciente care a suferit o ruptură de aortă. Una dintre proceduri presupune răcirea trupului pacientei până la 20 de grade Celsius.

Bolnavii de cancer, lasati la mana lui Visinel Stancu!

Numărul bolnavilor de cancer crește de la o lună la alta, dar, în trei săptămâni, ei ar putea să nu mai aibă unde să se trateze. Soarta lor depinde de Vișinel Stancu, proprietarul clădirii în care funcționează Secția de chimioterapie a Spitalului Municipal. Comisia primăriei care trebuie să negocieze cu Vișinel nu s-a înființat încă.

Timisoara Lions merge mai departe / FOTO

Echipa Timișoara Lions merge mai departe în Liga Europeană BoxingOne. Sportivii antrenați de Gheorghe Biea au învins, vineri seară, echipa arădeană Motorul, acasă, în sala “Constantin Jude”, în fața unui public nu foarte numeros, dar extrem de entuziast.

Top