Stirile din ziua: 24 decembrie 2011

„Biserica banateana peste veacuri”, documentar de exceptie difuzat de TVR Timisoara

Un documentar artistic unic despre biserica bănăţeană va fi redifuzat, după 20 de ani, în Ajunul Crăciunului, sâmbătă, 24 decembrie, de către TVR Timişoara, începând cu ora 16. Realizat în perioada 1990 – 1991, de o echipă de la Sahia Film, filmul intitulat „Biserica bănăţeană peste veacuri” este opera regizorului Paul Orza şi a operatorului Ovidiu Miculescu, care au beneficiat de consultanţa consilierului cultural al Mitropoliei Banatului, preotul Petru Dorobanţu.

Moda si daruri, in Eve Fashion Lounge / FOTO

Designerul Mircea Bărbulescu și-a prezentat, vineri seară, în Eve Fashion Lounge, cea mai recentă colecție destinată exclusiv bărbaților. “Christmas Eve Collection” a adunat zeci de iubitori ai modei, care, pe lângă faptul că au asistat la prezentare, au și adunat bani pentru un scop nobil în prag de sărbători.

Craciun fericit!

Nașterea Domnului să aducă în viața dumneavoastră pace, multă sănătate și bucurii. Să aveți parte de armonie și înțelegere, alături de cei care vă sunt dragi. Moș Crăciun să scoată din sac numai lucruri bune și multă fericire.
Redactia deBanat.ro vă dorește Sărbători Fericite!

Top