Stirile din ziua: 8 decembrie 2011

Gazul a ars sperantele alb-violete / FOTO

Echipamentele alb-negre nu le-au purtat noroc de această dată. Jucătorii lui Poli au părăsit Cupa României după meciul cu Gaz Metan Mediaș. Un contraatac fulgerător – exact de ceea ce se temea cel mai tare antrenorul Vali Velcea – a fost de-ajuns pentru a pune capăt speranțelor timișorenilor. Poli ar fi trebuit să aibă avantajul

Program de distractie

Dacă sunteţi pregătiţi să începeţi weekend-ul, nu trebuie decât să vă aranjaţi, că de restul se ocupă cluburile. Se pare că este un sfârșit de săptămână plin de aniversări, astfel că mai multe pub-uri dau de băut!

PD-L da alegeri la tot romanul

Conduși de principiul stalinist „nu contează ce votează lumea, contează cum numărăm noi voturile”, liderii PD-L nici măcar nu mai mimează o brumă de democrație. Astfel că toate eforturile partidului sunt puse în slujba permanetizării la guvernare. De aici, alegeri de primari într-un singur tur de scrutin, iar mai nou, bulibășeala numită comasarea alegerilor locale cu cele generale.

Razvan Mazilu nu vrea caini eutanasiati

Cel mai talentat dansator contemporan se opune din toate puterile uciderii câinilor fără stăpân. Mesajul lui: problema câinilor comunitari se tratează altfel decât prin eutanasiere, respectiv prin sterilizarea patrupedelor. El a devenit portavocea mai multor instituţii şi organizaţii care vor să salveze câinii fără stăpân.

Cadou cultural de la Institutul Francez si Centrul Cultural German

Timişorenii care iubesc cultura pot avea reducere la toate instituţiile culturale din oraş. Vor plăti numai jumătate din preţul biletelor la Filarmonica Banatul, vor avea reducere la Teatrul Naţional şi 10% discount la spectacolele teatrelor german şi maghiar, ba chiar şi la cărţile achiziţionate de la Humanitas.

Poli – Gaz Metan Medias, jocul in care alb-violetii isi vor exersa orgoliul

Ultima reprezentaţie a Politehnicii în acest an are loc joi, cu începere de la ora 18, pe arena “Dan Păltinişanu”, în faţa lui Gaz Metan Mediaş, într-un joc care contează pentru sferturile de finală ale Cupei României. Poli ar trebui să aibă avantajul terenului propriu în faţa echipei care a participat în premeieră în cupele

Protest anti-Fortuna

Unul dintre revoluţionarii timişoreni aflați în greva foamei contestă activităţile publice ale lui Lorin Fortuna şi acuză guvernul de neînţelegere a istoriei. Nemulţumit de ieşirile publice ale colegului revoluţionar, Ioan Savu se dezice categoric, printr-o scrisoare deschisă, de acţiunile întreprinse de primul vorbitor din balconul Operei în decembrie 1989.

Top