Stirile din ziua: 5 decembrie 2011

Duel de improvizatie teatrala, la Timisoara

Un meci de improvizaţie teatrală se anunţă la Institutul Francez din Timişoara. Lectoratul francez, asociaţia Hexagone, sub egida Ambasadei Franţei în România, în parteneriat cu Institutul Francez din Timişoara, vă invită să veniţi pentru a descoperi un meci de improvizaţie teatrală francofonă miercuri, 7 decembrie cu începere de la ora 18.

Claudiu Taga, un deputat mut!

Deputatul progresist de Timiș Claudiu Țaga a reușit, în trei ani de mandat, să vorbească în parlament câte o secundă pe lună! În topul “muților” din Legislativul României, întocmit de realitatea.net, sunt 26 de parlamentari care au deschis gura în plen mai puțin de un minut.

Mos Craciun cauta ajutoare

Vreți să-l ajutați pe Moș Crăciun, să aducă daruri unor copii mai puțin norocoși? Kinderzukunft – Fundația Rudolf Walther organizează, pentru al doilea an consecutiv, campania “Fii și tu Moș Crăciun!”.

Tupeu de grota: Miron Cozma si-a lansat partid la Timisoara

Ce lipici mai poate avea Timișoara pentru tot felul de personaje ciudate inventate de ultimele două decenii de tranziție care nu se mai termină! Dacă investitori nu mai vin (sau nu sunt lăsați să vină?) de ani de zile, în ultimul timp tot felul de creaturi post-revoluționare au dat iama în Timișoara, doar ca să se afle în treabă. Nu cu mult timp în urmă, senzaționalul Dan Diaconescu își lansa făcătura sa de partid în sala Filarmonicii.

Lovite pe trecerea de pietoni de un sofer baut

Grav accident de circulație pe Calea Aradului din Timișoara – două tinere au fost lovite de o mașină condusă de un șofer de 62 de ani, aflat sub influența alcoolului. Cele două studente, surori, traversau strada regulamentar, pe marcajul pietonal din dreptul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Mos Nicolae, la Teatrul Merlin

A fost odată, ca niciodată… Ba nu, mai bine aflați povestea lui Moș Nicolae de la Paf și Puf, doi spiriduși simpatici. La Teatrul Merlin, în 6 decembrie, de la ora 11, cei doi năzdrăvani vor spune „Povestea lui Moș Nicolae” în fața câtorva zeci de copii la la Fundația „Rudolf Walter”.

Top