Stirile din ziua: 22 decembrie 2011

Distractie de Craciun in cluburile din Timisoara

Petrecerile continuă şi în acest weekend. Moş Crăciun vine cu multe surprize pentru cei care aleg să-şi petreacă sărbatorile în cluburile timişorene. Party-urile tematice de Crăciun încep încă de joi, când “Santa Claus is coming to Eve Fashion Lounge”. Cei din Porky’s vă invită la tăierea porcului, în Al-Kimia e “One Russion Night”, iar în Jazz Office e seara “Christmas Jazz”.

De ce nu poate specula PSD scandalul de la Fisc

O adevărată pleașcă se abate din când în când, cu ajutorul DNA, peste capetele liderilor PSD Timiș. Care lideri, în loc să o speculeze din punct de vedere politic, stau ca suinele în păpușoi, speriați parcă de ce mană cerească le cade în creștet. Așa a fost, de exemplu, cu dosarul DNA „Bani pentru PD-L”, atunci când doi grei ai filialei democrat-liberale, Cornelia Corescu și Vasile Medeșan, au fost săltați de procurori, pentru ca miercuri să primească și condamnări la pușcărie cu executare.

Galescu si Dunca, acasa, dupa ce au “dovedit” Polul Sud / FOTO

Coco Galescu și Romeo Dunca au ajuns, joi dimineață, acasă! Sunt primii români care au atins Polul Sud pe schiuri, după ce au făcut parte dintr-o expediție internațională care a celebrat împlinirea unui secol de la reușita lui Roald Amundsen. Cei doi au avut mari emoții, după ce, din cauza vremii nefavorabile, au rămas blocați la cel mai sudic punct al planetei.

Top