Stirile din ziua: 2 decembrie 2011

Mesaj de la Druckeria: „Fotbalul ne leaga pe toti”

Membrii Asociaţiei Druckeria îi taxează din nou pe șefii fotbalului mioritic, prin intermediu unuil mesaj original. „Fotbalul ne leagă pe toţi” este mesajul transmis de suporterii alb-violeți, care țin să le ureze un sincer „La Mulţi Ani” angajaţilor DNA, care s-au ocupat şi de activitatea lui Mircea Sandu şi Mitică Dragomir.

Jelly Shots, la Factory Pub / FOTO

Factory Pub s-a pregătit de Ziua Națională cu o mulțime de stegulețe tricolore, care au împodobit barul și pereții localului, dar și cu o premieră locală în materie de băuturi. Cei care au ales pub-ul din apropierea Fabricii de Bere au avut parte de o petrecere pe tema “Epocii de Aur”, condimentată cu muzică aleasă pe sprânceană.

Catalin Milea, la Jazz Office / FOTO

Cei care nu agreează petrecerile zgomotoase și foarte aglomerate au la dispoziție propriile locuri de refugiu. Unul dintre ele este Jazz Office, a cărui atmosferă caldă și familiară e perfectă pentru o ieșire cu prietenii. Joi seară, aici a fost Jazz’n’Three, cu saxofonistul Cătălin Milea și trupa sa.

Nikola Jovanovic ar putea debuta la BC Timisoara

În jocul de sâmbătă, pe care BC Timişoara îl susţine în faţa oltenilor de la SCMU Craiova, s-ar putea produce un nou debut la formaţia pregătită de Predrag Badnjarevic. Este vorba despre sârbul Nikola Jovanovic (30 ani, 2.03 m, 96 kg), care a semnat, joi, un contract cu formația timișoreană.

Top