Stirile din ziua: 9 decembrie 2011

Spital de stat vs spital privat, cine castiga

Cel mai des, întrebarea “la ce spital să merg, de stat sau privat” se aude în cazul femeilor însărcinate. Cele care au trecut prin ambele experiențe spun că, dacă aduni ce dai, neoficial, la “stat”, ajungi cam la aceeași sumă pe care o plătești la clinicile particulare. Există însă și alte operații care se pot efectua, cu succes, în săli de operații private.

Merkel si Sarkozy i-au dat planurile peste cap lui Dan Diaconescu

Pentru cei mai mulți dintre noi necunoscătorii de economie globală, emiteri de eurobonduri, scăderi de ratinguri și alte finețuri de contabili de țară, Angela Merkel și Nicolas Sarkozy s-au adunat la Bruxelles pentru a salva Europa. Să o salveze de prăbușire, de căderea euro mult sub dolar sau chiar desființarea monedei comune, falimentarea unor economii (ca a României) care-și bazează exporturile pe tranzacții cu țări UE, de blocarea plăților pensiilor și alte nenorociri în pragul anarhiei petrecute în urmă cu 15 ani în Argentina.

Impuscat dupa un scandal intr-un bar

Un tânăr a ajuns la spital împuşcat în zona abdomenului, în urma unei altercaţii. Scandalul s-a petrecut vineri dimineaţă, în faţa unui bar aflat la ieşirea din Timişoara. Victima le-a declarat însă polițiștilor că s-a autoaccidentat și nu vrea să spună cine a fost agresorul.

Anticoruptie cu… fluturasi

De Ziua Internaţională Anticorupţie nu au prins corupţi. Au împărţit, în schimb, flyere. Este vorba de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Timiş, structura teritorială a D.G.A. Împreună cu polițiștii de la IPJ Timiș, aceștia au distribuit diverse imprimate în zona centrală a Timișoarei.

Poftiti la patinoar!

De vineri, de la ora 17, Iulius Mall vă invită la patinoar. Ice Dream se redeschide în parcarea centrului comercial, pe o suprafață de 1.200 metru pătrați. patinoarul, cu o capacitate de 300 de persoane, va fi deschis zilnic, între orele 10 și 22.

Hoata prinsa dupa patru luni

O tânără de 29 de ani este cercetată de poliţişti după ce a furat 30.000 de lei din casa unui bătrân. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a vedea dacă femeia nu are la activ și alte acțiuni similare.

Importanţa frumuseţii – artă şi credinţă (documentar)

În noiembrie 2009, la BBC a rulat The Modern Beauty Season, o serie de şase filme privind estetica în arta contemporană, serie din care face parte şi acest documentar minunat, Why Beauty Matters. Scriitorul şi filozoful britanic, Roger Scruton, prezintă un eseu provocator asupra importanţei frumuseţii în artă şi în vieţile noastre. Biografia lui Scruton

Doi ani de Scottish Pub, cu Fara Zahar / FOTO

Șirul petrecerilor aniversare de la acest sfârșit de săptămână a început, joi, la Scottish Pub. Localul din centrul orașului a împlinit doi ani și le-a pregătit o surpriză celor care, săptămână de săptămână, vin la concertele de joi. A fost superconcert cu trupa Fără Zahăr.

Top