Stirile din ziua: 21 decembrie 2011

Suplimentare la alimentele primite de la UE

Primăria Timișoara anunță suplimentarea cantităţilor de alimente primite din stocurile de intervenţie ale Uniunii Europene. De acestea beneficiază pensionari, şomeri, persoanele cu handicap şi cei cu ajutoare sociale, care primesc orez, paste făinoase, biscuiţi şi alte produse.

Corescu, dupa gratii trei ani si jumatate!

Cornelia Corescu, fostul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, fost condamnată, miercuri, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Vasile Medeșan, “colegul” ei de dosar, care a recunoscut faptele de care este acuzat, a primit o pedeapsă de doi ani. Decizia Tribunalului Timiş poate fi atacată în termen de zece zile de la pronunţare.

Poftiti la crime si coruptie! Cum ispiteste coana Justitie la savarsirea de infractiuni

În seara de Sfântul Nicolae, puțin după ora 19, după o plimbare pe Corso, împreună cu o grămadă de enoriași ieșită de la vecernie, așteptam să se facă verde la semaforul pentru a traversa spre Parcul Central. Verde s-a făcut în cele din urmă, numai că, în primele două-trei secunde de prioritate, pe “zebră” gonea năvalnic un autobuz 33, grăbit să treacă cu imensitatea aia de mașină printr-un culoar lat de numai 4 metri.

Cadouri de Craciun pentru caminul de batrani de la Serviciul de Ajutor Maltez

Vista Vision a reuşit să aducă zâmbetul şi bucuria în sufletele vârstnicilor din cadrul căminului de bătrâni al Serviciului de Ajutor Maltez Timişoara. Căminul de bătrâni din cadrul Serviciului de Ajutor Maltez din Timişoara găzduieşte, în momentul de faţă, 20 de persoane în vârstă care nu au sprijin familiar şi ale căror venituri sunt precare.

Craciunul Orfanilor, la o noua editie

Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate ,,Isus Speranţa României”, împreună cu Biserica Creştină Baptistă „Eclesia” din Timişoara, organizează în a doua zi a Naşterii Mântuitorului, “Crăciunul Orfanilor”.

Top