Stirile din ziua: 19 decembrie 2011

Proiectul People la ultimul act, in Timis

Proiectul „People”, cofinanţat prin Programul de cooperare interregională INTERREG IV C, a ajuns la final. Proiectul demarat în 2008 a vizat, în principal, sprijinirea eforturilor depuse la nivel regional pentru a răspunde la schimbările demografice şi de structură din cadrul societăţii.

Concert de colinde pentru copiii orfani de la Mosnita

Asociaţia Kiwanis Timișoara vă invită să faceți o faptă bună. Marţi, 20 decembrie, la Clubul de copii Titirez, pe Intrarea Carului, nr.4, din Timișoara, va avea loc un concert de colinde, în cadrul căruia se vor aduna bani pentru susţinerea costurilor branşării la reţeaua de electricitate a Casei de copii Otniel de la Moşniţa.

Gant, revoltat impotriva „nesimtirii la adresa Timisoarei”

Pe principiul “mai bine mai târziu decât niciodată”, deputatul Ovidiu Ganţ ia atitudine vizavi de declarațiile conform cărora Revoluția ar fi început la Iași. Săptămâna trecută, parlamentarii moldoveni au anunţat o iniţiativă legislativă, prin care municipiul Iaşi să fie declarat locul din care a pornit Revoluţiei din 1989.

Ionut Nasleu – de la mulsul vacii, la “imblanzirea” unui iepuras Playboy / FOTO

O nouă idilă cu iz politic între un liberal şi o pesedistă se prefigurează la Timişoara. Ionuţ Nasleu, unul dintre cei mai cunoscuţi celibatari din urbe, a făcut marcaj strâns la Roxana Golban, vedeta Playboy care l-a determinat pe Victor Ponta să se declare învins, păstrând-o în PSD după ce a apărut în celebra revistă dedicată bărbaţilor.

„Timisoara fara kitsch” sau Timisoara fara Ciuhandu?

Primăria Timișoara vrea ca, în 2020, municipiul nostru să fie desemnat „Capitală culturală europeană”. În acest sens, șefii s-au pregătit intens, și nu de azi, de ieri, ci de câțiva ani, pentru a da o nouă față orașului. O față mult mai arătoasă, care să se încadreze perfect în curentul artistic supramanelist, atât de drag celor din primărie.

Basme nemuritoare in revista peremistilor timiseni

Pentru a intra mai rapid în contact cu timişenii, organizaţia PRM şi-a scos propria revistă. „Dialog cu timişenii” a fost lansată oficial pe 17 decembrie și va apărea lunar, dar numai în cazul în care cititorii doresc acest lucru. Grigore Trif, președintele filialei, este capul „răutăților” și în ceea ce privește debutul jurnalistic al oamenilor lui Vadim din Timiș.

Succes cinematografic in Maroc

Filmul “Şapte fapte de milostenie” / “Sette opere de misericordia”, co-produs de Elefant Film România, cu finanţare românească privată, realizată în asociere cu Petre Dorobanţu – Lezard Film, a obţinut premiul pentru regie la Festivalul Internaţional de Film din Marrakech.

Top