Stirile din ziua: 27 decembrie 2011

Vizita eco la Liceul “Iris”

Kalaimani Supramaniam, coordonatorul programului de mediu ENO Environment pe întreaga Asie, și o delegaţie din Malaezia au venit în vizită la Liceul “Iris” din Timişoara. Parteneri în probleme de mediu la mii de kilometri distanţă, asiaticii s-au acomodat rapid la Timişoara.

Scandal pe salarii la USAMVB

Sindicatul din Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara acuză conducerea instituției că își alocă salarii fabuloase, dar “uită” să plătească lefuri restante din 2009. Rectorul USAMVB spune că banii au fost plătiți, dar sub altă formă.

„The Full Monty”, ultima premiera a anului la National / VIDEO

De ce s-ar dezbrăca în public congolezul Victor Yila la Timişoara? Răspunsul îl veți afla miercuri seară, pe scena Naţionalului timişorean. “Vinovatul” este Răzvan Mazilu, care face regia unui spectacol unic de strip-tease masculin.
Teatrul Naţional Timişoara încheie la superlativ un an de superlative. Pe 28 decembrie prezintă ultima premieră din acest an, musicalul “The Full Monty” de Terrence McNally și David Yazbek.

Politistii timisoreni cunosc solutia: decat o crima cu AN, mai bine o sinucidere suspecta

Știți bancul cu bărbatul înjunghiat de zece ori în spate și clasat ca sinucigaș de către polițiști? Ei bine, polițiștii timișoreni (unii din ei veritabili milițieni) au dorit să demonstreze că astfel de lucruri nu sunt chiar bancuri, ci se petrec în realitatea cotidiană. Ce rost are să cercetezi o crimă când foarte simplu poți să spui că omul s-a sinucis? Și cu asta basta, s-a mai rezolvat un caz. Că și așa dulapurile sunt pline de dosare cu AN-uri (autori necunoscuți).

Sfantul Stefan, sarbatorit de peste 400.000 de romani

Peste 400.000 de români, dintre care 300.000 de bărbați, poartă numele Sfântului Arhidiacon Ștefan, sărbătorit pe 27 decembrie. Sfântul Ștefan este primul sfânt comun al Bisericilor Catolică și Ortodoxă, după Marea Schismă. El a fost primul martir creștin condamnat la moarte de autoritățile iudaice din Ierusalim.

Top