Stirile din ziua: 1 decembrie 2011

Consultatii si sfaturi medicale, la mall

Salonul Serviciilor Medicale Private are loc, în premieră, în perioada 2-4 decembrie, la demisolul din Iulius Mall. Manifestarea, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, reuneşte cabinete, clinici, policlinici şi hiperclinici româneşti de prestigiu, care oferă servicii medicale de înaltă calitate.

Vreti sa va alungiti partidul? Sunati la domnu’ dr. Filip

Așa e în natură de când lumea ca ursul cel blănos să mănânce oița cea frumos behăitoare, ca lupul cel fioros s-o mai “capseze” de fund pe vulpea cea vicleană, care la rândul ei a “tocat” la popândăi toată toamna. Nu prea auzi că ursul cel blănos l-a mâncat pe lupul cel fioros, dar dacă ajung să se calce pe labe prin același tufe de mure, precis o gheară de urs va rezolva obrăznicia lupului.

Program de distractie

Primul weekend de decembrie le aduce petrecăreților timișoreni o ofertă destul de consistentă în materie de tentații. Poate că nu sunt atât de multe nume mari care vin în aceste zile în cluburi, dar, cu siguranță, dacă vreți să vă distrați, aveți de unde alege.

1 Decembrie, in pas de defilare / FOTO

După mai bine de două decenii, timișorenii s-au prezentat la defilarea de Ziua Națională, și asta fără să-i oblige nimeni. Parada militară organizată de 1 decembrie a paralizat timp de câteva zeci de minute circulația din centrul orașului, dar cei care au asistat la eveniment au savurat din plin demonstrația.

Veniti sa incalziti un suflet!

Cluburile Leo Timişoara şi Leo Young Spirit, cu sprijinul celor patru cluburi Lions din Timişoara, desfășoară, și în acest an, proiectul „VINo să încălzeşti un suflet!”. Tinerii “lei” vor vinde de vin fiert, ceai cald şi decoraţiuni de Crăciun în scop caritabil în cadrul Târgului de Sărbători de Iarnă din Piaţa Victoriei.

Top