Stirile din ziua: 30 decembrie 2011

La furat, in tandem cu paznicul

Doi tineri de 19 ani au reușit să fure, în numai două săptămâni, articole de bricolaj în valoare de peste 6.000 de lei dintr-un centru comercial de pe Calea Buziașului. Unul dintre ei era chiar paznicul magazinului, astfel că hoțul nu era controlat la ieșire.

Regele Mihai I, campion la incredere

Regele Mihai I îi depăşeşte pe Traian Băsescu şi pe Emil Boc la cota de încredere. Potrivit unui sondaj realizat de IMAS, la solicitarea adevarul.ro, Majestatea Sa are un procent de încredere de peste 26%. Singurul care îl depășește este liberalul Crin Antonescu.

Radarele fixe se intorc

Vești proaste pentru șoferii vitezomani. Din primăvară, radarele fixe vor funcţiona din nou pe șoselele din România. Poliţia Rutieră speră ca acestea să redevină funcţionale până în primăvară, înaintea apariţiei noului Cod Rutier.

Accident la iesirea spre Sag

Trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital, după ce șoferul mașinii în care se aflau nu s-a asigurat, vehiculul fiind lovit în plin de un Volkswagen. Bărbatul aflat la volanului mașinii Logan în care erau victimele a vrut să vireze la stânga în parcarea unui centru comercial.

Top