Stirile din ziua: 23 decembrie 2011

Abandonat de familie la vârsta de opt ani, a ajuns un dealer de droguri în Asia. Acum isi aşteaptă condamnarea la moarte

Timişoreanul Laurenţiu Marian Peity are 25 de ani si  îşi aşteaptă, de la o zi la alta, condamnarea la moarte, în Malaezia. El a fost reţinut de autorităţile din Kuala Lumpur, fiind acuzat de trafic de droguri. În Asia de Sud-Est legislaţia este extrem de severă când vine vorba de droguri. Malaezia nu face excepţie.

Proclamatia de la Podu’ Modos

Zece lideri ai revoluției de la Timișoara au lansat anul acesta din balconul Operei o “A Treia Proclamație de la Timișoara”, gest care m-a impresionat plăcut, în ciuda unei note de ușoară naivitate a semnatarilor. Oamenii ăștia chiar au pus mâna pe pix și au scris un document politic în 14 puncte, cu un mesaj aproape pertinent și bine articulat, când puteau foarte bine să se certe, să arunce cu muci unul într-altul și să-l fugărească pe Doru Mărieș pentru că ar fi pupincuristul lui Băsescu și nu al lui Iliescu.

Craciunite sexi, la Heaven / FOTO

Un party incendiar înainte de Crăciun – de asta au avut parte cei care au ales să-și petreacă noaptea de joi in Heaven Studio. Student Christmas Party&Miss Crăciunița a reunit cele mai frumoase manechine de la Platinium Media, care au oferit un show de neuitat celor prezenți.

Top