Timişoara 2024, la răscruce de drumuri: unul spre viitor, altul spre trecut. Cu alte cuvinte, Fritz sau Robu?

Editorial de Ino Ardelean

Editorial de Ino Ardelean

Va continua Dominic Fritz în scaunul de primar al Timişoarei? Va reveni Nicolae Robu pe Loga nr. 1? Îşi va continua Timişoara drumul european sau se va întoarce într-un trecut tributar clanurilor interlope sau mafiei imobiliare? Ar putea apărea un alt candidat care să încurce actualele socoteli? Sunt principalele întrebări care se pun în legătură cu viitorul primar al Timişoarei.

La puţin timp după pierderea la un scor zdrobitor a alegerilor din 2020, Nicolae Robu a intrat în campanie electorală, anunţând că vrea neapărat să revină la butoane. Susţinut sau nu de PNL Timiş, organizaţie pe care a condus-o şi care a fost preluată de marii săi adversari politici. Nu insist foarte mult, amintesc doar că Robu l-a catalogat pe preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, drept „infractor” şi „josnic”, în timp ce Nica îi punea rivalului de atunci eticheta de „interlop”. Iniţial, înconjurat de o gloată ai cărei membri doreau să se (re)branşeze la conductele de bani ale primăriei, într-un final, Robu a fost acceptat de PNL Timiş drept candidat împreună cu „proiectul său dubios de-a redeveni primar” (apud Nica).

Recurgerea la Robu a însemnat însă expresia eşecului PNL Timiş de-a găsi un candidat pentru viitor, întorcându-se în trecut. Respectiv la „vopsitoria” Robu şi nu mă refer aici la păr, fostul primar având un talent incredibil de a-şi vopsi „realizările” şi a denatura realitatea. Dacă ne uităm însă la un program electoral din 2012, observăm că n-a atins niciun obiectiv dintre cele promise. NICIUNUL!

Una din principalele sale teme de atac la adresa succesorului său este, de exemplu, proiectele europene ale actualului primar, în condiţiile în care în primii trei ani de mandat Robu nu a avut niciun proiect. Mai mult, în acei ani a umblat doar după „avioane”, precum metroul (orice inginer îţi spunea că e imposbil de realizat în solul mlăştinos al Timişoarei sau extrem de costisitor), o fântână cu sclipici cum a văzut în Dubai sau un subpasaj rutier prin faţa Operei, unde tot specialiştii i-au tot spus că ar putea să ducă la dărâmarea emblematicii clădiri. Printre puţinele realizări ale primului mandat s-a numărat faptul că a schimbat numele lui Gheorghe Ciuhandu cu al lui pe fântânile făcute de predecesorul său (sic!).

În rest a conectat primăria la tot felul de clanuri mai mult sau mai puţin interlope, iar în ultimii trei ani a preluat discursul „suveranisto-conspiraţionist” şi antioccidental, patentat de Nicolae Ceauşescu, mizând probabil pe voturile nostalgicilor după fostul dictator (aproape 50% la nivel naţional). Iar dacă ne uităm la cei doi Nicolae, nu poţi să nu observi multe asemănări începând cu megalomania şi aviditatea după cultul personalităţii, până la mistificare realităţii

De cealaltă parte, Dominic Fritz a creat un orizont de aşteptare foarte mare, iar multă lume este acum dezamăgită. Neavând experienţă administrativă (remontată pe parcurs) şi venind dintr-o altă civilizaţie, Fritz a manifestat o inadaptare la condiţiile/cutumele strămoşeşti. S-a lovit şi de o infernală opoziţie la toate încercările de reformă, începând cu aprobarea unei noi organigrame. Aici a dat şi de un sindicat cu afaceri imobiliare în Mamaia. De fapt, în toată primăria mişunau reptilele imobiliare. Când a venit Fritz în primărie un director avea un PUZ de două milioane de euro, o directoare avea apartament în Tenerife şi un Lexus în garaj, un alt director un PUZ în Giarmata, împreună cu o judecătoare. Un adevărat grajd al lui Augias, care trebuia curăţat.

Ca atare, s-a livrat mai puţin faţă de aşteptări. Pe de altă parte nu poţi să nu vezi o manieră europeană de administraţie, care a lipsit în anii lui Robu, în care primăria devenise un poligon de experienţă pentru interlopi şi şacali imobiliari.

În afara celor doi şi-a mai anunţat intenţia de-a candida „războinica luminii” Roxana Iliescu, consilier local din partea Pro România, partid care la nivel local este în alianţă cu PSD. Din păcate pentru ea, în pofida continuului circ mediatic pe care-l produce, un sondaj intern al PSD o dă cu un scor insignifiant. În schimb, în acelaşi sondaj un procent semnificativ îl are Dorel Săndesc, managerul Spitalului Judeţean. Însă dacă acesta va accepta o candidatură, cel mai probabil va fi la preşedinţia CJ Timiş. Pe lista scurtă a PSD mai figurează prefectul Mihai Ritivoiu şi subprefectul Sorin Ionescu.

AUR, partid bine poziţionat la nivel naţional, n-a înaintat încă vreun nume de candidat. La un moment dat se vorbea de Marius Craina, consilier local Pro România şi fost candidat la primărie, care a intrat în Partidul Republican, un apendice al AUR. Dacă va fi respinsă de PSD, s-ar putea ca şi Iliescu să-şi caute aici un refugiu. Nu în ultimul rând, dar nu este nicio surpriză, zvonurile apărând de multă vreme, mai este vehiculat numele lui Dan Negru, un adulator al lui Vadim Tudor.

Potrivit sondajelor efectuate până acum, Robu a dominat în primii ani, dar acum a fost egalat, ba chiar întrecut de Fritz. O fotografie mai clară a şanselor va putea fi observată însă în momentul în care PSD şi AUR vor avea candidaţi asumaţi, iar nu ipotetici ca acum, moment în care şi procentele lui Robu se vor pulveriza

În fine, la început de an electoral, rămâne o întrebare: ce Timişoară ne dorim? Una cu care să ne mândrim, a valorilor europene, sau una de grotă, AiUR-istă, a interlopilor şi rechinilor imobiliari? O oază de normalitate într-o ţară care se cufundă în mizerie, minciună, corupţie, impostură, hoţie, ipocrizie sau o replicare a tuturor acestora şi aici? Vrem în trecut sau în viitor?

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

Jack a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 09:36 )

Decat incapabilul de Fritz si bulangii lui, mai bine senilul de Robu! Fritz a adus paradele de homosexuali in Timisoara, Fritz trebuie sa plece!

vest a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 10:11 )

Un raspuns la intrebare poate fi dedus din postarile pe facebook ale unui om de afaceri cu ceva notorietate prin oras, care a lansat, printre altele, sintagma „lepra nazista”. Una dintre postari ia apararea personajului de la Toahni (Ferma Dacilor) pe motiv de „asta macar o facut ceva”. Nu atat postarile, evident cu tenta anti Fritz cu orice pret, cat reactiile urmaritorilor de pe pagina lui. Sa speram ca majoritatea va decide pentru altceva.

g.g a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 10:22 )

ce dracu fumezi,sau tragi pe nas?

Xxx a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 10:37 )

@jack “ Prima ediție a festivalului a avut loc între 3 și 9 iunie 2019” , așa ca stimabile, mai lasă dezinformările.

Pamfil Seicaru a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 10:41 )

Macar homosexualii nu s-au conectat la banul public.
Economic vorbind e mai ieftin asa pentru oras.

Cpc a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 11:19 )

@jack
Esti analfabet functional. Tu si alti cativa asemenea tie m-au convins de doua lucruri:
1. In ziua votului voi fi obligatoriu in oras
2. User, tramvai, bicicleta, pe jos… orice dar nu taxi

iondelaraion a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 11:26 )

jack jack watch your back!!! :)))

@ @Jack a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 11:32 )

Timișorenii vor alege cum trebuie,noroc că astfel de personaje că tine care practică dezinformarea nu sunt cea ce reprezintă Timișoara.

Catuna a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 11:33 )

Clar =ROBU

@Jack&vrejul de fasole a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 11:50 )

Mai Jack, ție, se pare ca nu vrejul ti s- a atrofiat ( uscat) ci creierul caci in fiecare zi vii cu aceleași baliverne ii fi tu tucalaul lui Robu, dar mai schimba placa. Dl profesor nu- ti spune ca devii plictisitor? Nici atâta nu a învățat? O fi ” repetiția mama invatarii” dar ce- i mult, strica.

vlad a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 11:54 )

pai din articol… rezulta doar ca esti un fan Fritz… din moment ce pe el il asociezi din start cu „Îşi va continua Timişoara drumul european”… tot ceea ce a continuat Fritz au fos proiectele lui Robo…. in rest o nuliate bulangista care a dovedit nimic

Liviu bivol a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 12:00 )

INO , credem că ai descris situația reală. Îți dorim sănătate, putere de munca , sa nu te lași intimidat de toții impostorii , mincinoșii,mafioții, interlopii care mișună in fostul Banat devenit moldo-oltenia.Un astfel de moldo-oltean devenit timișorean s-au dus la Sovata sa reclame in cel mai pur national comunisto-securist oamenii care locuiesc acolo de 1000 de ani. Când Decebal s-a dus la Roma ,primul lucru pe cal-a învățat a fost ” When You are in Rome, do as Rome does ” Uite că timișoreanul moldo-oltean nu știe că Când ești la Sovata ,fa cum face Sovata. INO orașul s-au umplut de ciurucuri vorba lui Popa’s.Va fi greu dar speranța in Europa va învinge .

tm a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 12:58 )

UE tuturor ,Fritz , Robu , PSD , PNL(PDL) , USR , AUR …

Facem pariu ca o sa apara iar pe liste personaje isterice precum Alina Gorghiu sau Ben Oni Ardelean ?
Iar vina e in totalitate a politicienilori locali , care nu au curajul sa refuze prezenta lor pe liste , chit ca de pierdut pierde in primul rand Timisoara .

PS

PSD Timis si-a mazilit propriul presedinte (Grindeanu) , pt ca Dragnea , a cerut asta de la Bucuresti.

ITist a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 13:47 )

Prin comparatie, Robu a fost un primar mult mai bun decat Fritz! Restul e cancan… Articolul de fata este vadit politizat ca doar si gura lu’ Ino trebuie sa manance si e de inteles…insa din pacate la masa usere nu se va mai manca foarte mult timp:). O sa ma distrez anul viitor pe timpul asta cand dl. Ino o sa laude pe mai-marele zilei de atunci, cel mai probabil Robu, in detrimentul lui Fritz si al altora…

Costel a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 13:54 )

@ Vlade, se pare că și tu ai făcut școala la FF. Din articol, așa cum scrie autorul, există acest pasaj: „În fine, la început de an electoral, rămâne o întrebare: ce Timişoară ne dorim? Una cu care să ne mândrim, a valorilor europene, sau una de grotă, AiUR-istă, a interlopilor şi rechinilor imobiliari? O oază de normalitate într-o ţară care se cufundă în mizerie, minciună, corupţie, impostură, hoţie, ipocrizie sau o replicare a tuturor acestora şi aici? Vrem în trecut sau în viitor?” Unde ai citit (?) tu ” din moment ce pe el îl asociezi din start cu „Îşi va continuă Timişoara drumul european”? Analfabet funcțional scrie cu majuscule pe fruntea ta.

Jack a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 14:18 )

In 3 ani si 4 luni Fritz nu a facut Pasajul Solventul. Nici un pod nou, parcare noua sau sala noua de sport. Fritz e un incapabil si un mincinos. Un impostor!

George a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 15:48 )

@ IT-stule, tu ești purtătorul de trepied al robului (adică ești robul robului)? Spui tu că robu a fost un primar mai bun. Ai și dovezi palpabile sau doar îți e dor să mai ai limba maro și portofelul plin?

ITist a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 17:27 )

@George:) nu mai aveti ce fuma pe la usereu?:)) Mie nu imi trebuie nici un fel de „dovezi” o sa observi la vot ca am dreptate. Il bate Robu (daca va candida) pe Fritz, din orice pozitie. in rest iti doresc sanatate ca dupa cum te exprimi nu cred ca ai parte de prea multa:)

@Liviu Bivol a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 19:06 )

Ai sechele mari baiatule. Vezi ca Popa’s la astia ca tine se referea fiindca el e venit aici din MH:)) Asa se intampla cand vorbeste gura fara cap:))

@Jack a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 19:14 )

Spune tu, vrej de fasole uscata, ce a facut Robu in 8 ani? A largit doua viaducte si l-a terminat pe cel incepuit de Ciuhandu! Unde-i sala de sport mult laudata? Nici pe aia in colaborare cu Politehnica ( unde a fost rector) nu a fost in stare s-o termine. Unde-i stadionul ala cu care s-a incapatanat sa-l plaseze in centrul orasului, in loc sa-l faca undeva afara, la Cioca de exemplu ? Da unde-i echipa Poli in care a bagat bani luandu-se la intrecere cu urmatorul rector Seban, care cheltuia si el bani pe alta echipa? A fost o cacastrofa de primar. A lasat in urma niste proiecte, dar daca n-ai fi un imbecil ai recunoaste ca trebuie sa fii bun sa le termini, ceea ce a si facut Fritz, adica a atras bani europeni, ori el, Robu, nu a fost in stare sa termine nimic. Banii nu vin daca ai scris un proiect, trebuie sa-l si realizezi, altfel dai banii luati pe faze, inapoi. Nu stiai asta, mai vrej de fasole uscata? Jack spart, nu zici nimic despre faptul ca e vinovat de moarte unui student.

Timisorean obiectiv a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 20:16 )

@Jack. Zici ca Fritz n-a facut in 3 ani si 4 luni poduri, stadioane, polivalente. Robu n-a facut in 8 ani si 6 luni poduri, stadioane, polivalente. Si atunci care-i logica, ce ai in cap, de ce-l votezi pe Robu ( cum ii spui tu „senilul ” ) ?

TMEUTM a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 20:39 )

Sustinut Robu la primul mandat, sustinut Fritz la primul. L-as alege tot pe Fritz,sunt unele lucruri mai bune,dar unele tot nu se schimba:aceleasi borduri schimbate, trotuare pe stradute mici si intre blocuri de 40-50 de ani sau lipsa. Cred ca trebuie sa mai lasam proiectele cu multe milioane si sa mai si facem proiecte mici pe unde trebuie. Unul si-a facut pista de raliu mutand statia de tramvai,unul pista de biciclete taind benzi. Cu bune,cu rele, sunt si multe asemanari,dar sunt si diferente. Parca i pasa mai mukt de buget lui Fritz,dar ar trebui sa mai revizuiasca maririle taxelor. Macar sa i se auda vocea ca indexarra conform codului fiscal e o aberatie. Bun,toti bugetarii vand indexarea cu inflatia din 2 motive: ii pacalesc pe pensionari si isi dau si lor si bugetarilor= multe voturi. Problema e ca USRul nu s-a prins

George a spus: (ianuarie 8th, 2024 at 20:42 )

@IT, țucălar al robului, se pare că doar idioții utili, ca tine, îl susțin pe acest egocentrist. Spre norocul CETĂȚENILOR acestui oraș, sunteți în minoritate. Nu-ți trebuie dovezi la fel cum nu-i trebuia robului nici o discuție despre programele electorale înainte de alegerile din 2000. La fel cum nu făcea sondaje (decât pe pagina personală de Facebook) și declara că are de unde să piardă puncte procentuale. E, și uite unde a ajuns. Te înțeleg, pierzi bani și influență, ți-ai dori să lingi cu folos, dar viața e dură pentru cei ce aleg calea mai ușoară. Parcă scria cineva, dar înainte de socialism, ” O luptă-i viața, deci te luptă”… Doar că voi, USL-istii, n-ați învățat să și luptați, doar să îl scuturați de scame pe cel cu o treaptă mai sus, în speranța unei vieți fără de griji

MANSARDA a spus: (ianuarie 9th, 2024 at 09:56 )

ROBU = TRUMP un fanfaron vopsit si cu mari probleme la mansarda

Euy a spus: (ianuarie 10th, 2024 at 00:41 )

@ITist, vad ca esti tare disperat cu intrebarea despre fumat. Vrei ceva si nu-ti permiti asa ca te oftici?! Sunt apropouri patetice ca vrei ceva de pomana?! Postarile tale deja sunt patetice, nici macar demne de mila, ca ar fi un compliment.

KROKO a spus: (ianuarie 10th, 2024 at 18:57 )

Gresala,sau….MANIPULARE ???Dece trecut,sau viitor???Si nu realitate:trecut apropiat=Robu,sau…trecut indepartat=Evul Mediu= Fritz??????

West a spus: (ianuarie 11th, 2024 at 03:48 )

Pluie Robu🤣

Useristul de servici a spus: (ianuarie 19th, 2024 at 11:07 )

Jack ăla are ceva ascuns în dulap de se teme atât de mult de lgbt. În 2024 numai un bolnav la cap e homofob.
Lăsând la o parte redușii mintal, Timișoara e europeană și oricât plâng interlopii locali după Robu, o să îl votăm pe Fritz iar.
Robu e o fosilă autosuficienta. Care nu va mai prinde decât talonul de pensie și ceva medicamente, ca Vadim. Măcar Vadim era un om de cultură…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de rugby, pe teren propriu în faţa unui adversra de coşmar, Dinamo. A fost 27-29, deşi bănăţenii au avut la un moment dat 24-3! O parte a rezultatului i se datorează şi arbitrului Şerban, care a făcut-o ca de obicei, de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta să primească două grupe suplimentare. Contractul de finanţare este de peste 2,6 milioane de lei. Vineri a avut loc predarea de amplasament pentru acest proiect, urmând ca ordinul de începere a lucrărilor să fie emis în curând, imediat după sărbătorile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda
Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate, nu a fost să fie organizat chiar la conacul unde lucrările de reabilitare sunt în partea lor finală, dar problemele descoperite au făcut necesare lucrări suplimentare. Totuși, evenimentul vine să încununeze 10 luni de muncă susținută și colaborări de excepție....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes
Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un joc de glezne şi pentru timişorenii care nu sunt familiarizaţi cu lumea lui Florin Răvăşilă. Exact, mă refer la omul său de casă, pentru care Robu a spart în două patrimoniul Timişoarei, Răvăşilă ajungând stăpân peste o jumătate de oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan
Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În fruntea listei se află Alin Nica, actualul preşedinte al CJ Timiş şi candidat pentru un nou mandat în fruntea instituţiei. Pe următoarele locuri se află doi tineri, Vlad Şendroiu (USR) şi Ionuţ Sîrbu (FD), fost preşedinte al TNL Timiş. De...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei
România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
Top