Alin Popoviciu a luat foc in Piata Operei

Portretul lui Alin Popoviciu, deputat PD-L de Timiş, a fost ars miercuri de revoluţionarii timişoreni , în Piaţa Operei. Comitetul de Iniţiativă al Liderilor Revoluţiei de la Timişoara a incenidat mai multe fotografii ale liderilor PD-L şi nu numai.
Doar scrumul s-a ales şi din portretul lui George Maior, şeful SRI. Revoluţionarii timişoreni au ars şi porterele lui Kelemen Hunor, pentru că duce o politică anti-naţională, dar şi a lui Nelson Rockefeller, considerat de aceştia cel mai mare mason. Revoluţionarii timişoreni sunt supăraţi că PD-L duce o politică de ură, dispreţ şi invidie faţă de Timişoara. Timişorenii sunt aşteptaţi vineri, 9 decembrie, la următorul miting de protest. Acesta va începe la ora 14, în Piaţa Victoriei, și se va desfășura pe traseul Operă – sediul PD-L – Prefectură. “Îi înţeleg într-un fel şi sunt de aceeaşi părere cu ei. Nu trebuiau totuşi să-mi ardă mie portretul. Eu ştiu exact ce a fost la revoluţie în Timişoara şi am făcut tot ce am făcut pentru revoluţionari. Dacă ar fi după mine, ar exista doar două oraşe martire în ţară: Timişoara şi Bucureşti. Indiferent ce au făcut, le voi purta acelaşi respect acelor oameni care au luptat pentru libertate la Timişoara. Regeret că aşa ceva s-a întâmplat sub guvernarea noastră”, ne-a declarat Popoviciu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

Marcel a spus: (decembrie 7th, 2011 at 20:48 )

Cu respect pt adevaratii revolutionari nu cred ca oamenii care fac din gesturi ca acestea sunt eroii revolutiei. Astia sunt doar niste impostori care cersesc dupa 20 de ani 1 leu in plus de la stat folosindu-se de niste carnete luate pe pile

cetatean a spus: (decembrie 7th, 2011 at 21:28 )

cred ca lu astia le-au luat foc creierii! Nu mai intindeti mana, treceti la munca!

revulutionare a spus: (decembrie 7th, 2011 at 21:56 )

bai astia care va luvatzi de noi luptatorii din rivolutie ! va F*UTEM in gura ninorocitilor ca pi spinarea si eroismul nostru in liupta cu securitatea si melitzia lu ceasca atz agiuns meleonari.huooooooooooooooooooooo

analizor a spus: (decembrie 8th, 2011 at 10:47 )

Unii si-au luat carnetele pe pile, altii au luptat, au fost impuscati, au pierdut rude in rev din 89 asa ca nu trebuie bagati toti in acceasi oala! Asta e o problema mare a actualei puteri! Pe toti ii bag in acceasi oala, ca esti un prosesor sau un medic de exceptie ca-ti faci treaba cu costinciozitate sau esti o casiera nefut…a care nu face nimic, tot 25 la suta iti ia Boc din salar! Unde e dreptatea??? Asa e si cu revolutionarii!

Liviu Bacana a spus: (decembrie 8th, 2011 at 11:46 )

Raspund domnilor de pe forum,mai ales domnului Marcel,ca cel care tine portetul arzand a lui A.Popoviciu sunt chiar eu,si spre dezamagirea dansului eu chiar sunt unul dintre „Primii Eroi ai Romaniei postdecembriste”,iar daca nu crede ,sa ma caute in Piata Operei la RONDOUL DE ZI de la orele 14.oo pana in data de 22.12.2011 si o sa-i pun la dispozitie probe video si de alta natura asupra prezentei mele in Revolutie!9ca Lider evident)
Referitor la „arderea ‘ lui A.Popoviciu de ieri si raspunsul dansului de azi,vreau sa fac cunoscut faptul ca gestul de ieri a fost facut la o ora dupa respingerea de catre Curte o contestatiei si implicit declararea L410/2011 drept constitutionala,lege la a carei desavarsire si adoptare a contribuit si A.Popoviciu cu Gh.Ciobanu si M.Barna(parlamentari PD-L si UNPR de Timis)
Acest lucru ce-i drept se intampla in data de 7-8.11.2011,inaintea de Decizia Org.Jud.PD-l Timis din data de 25.111.2011!
dupa cum am mai comentat,daca aceasta decizie este una corecta si onesta,eu o salut si multumesc lui Cost Ostaficiuc,Morar Petrisor,etc.,din Conducerea PD-L care au inteles demersul nostru,iar cea mai buna dovada ca decizia este onesta si sincera poate fi maine,vineri9.12.2011 in Comisia de buget-finante banci si cea de munca precum si in Parlament (plen) dupa ,inde amendamentul CPRD va fi analizat(sau amendamentele)!!!

cioloca a spus: (decembrie 8th, 2011 at 12:25 )

@Liviu Bacana
jos palaria domnule Liviu Bacana pentru ce ati facut in timpul revolutiei. dar noi, ceilalti romani, cum credeti ca mai putem suporta sa tinem in spate zeci de categorii sociale care sunt platite baban din bani publici? cu cei ca dumneavoastra sunt de acord sa primeasca aceste indemnizatii, dar va intreb un lucru… dumneavoastra, ca revolutionar, va vedeti in acelasi rand cu ion iliescu sau alti tortionari colegi revolutionari? cum naiba au primit militienii certificate de revolutionari? nu sunt pedelist, dar actunea lor mi se pare ok. trebuia ca cineva sa sparga si buba asta, cu toate riscurile de rigoare. v-as intreba daca stiti vreun om cu acte de revolutionar dar care nu a participat activ la revolutie? daca da, sa va fie rusine si dumneavoastra pentru ca ne siliti sa tinem in spate toti nemernicii. daca nu, atunci imi cer de pe acum scuze.

Liviu Bacana a spus: (decembrie 8th, 2011 at 19:14 )

Am retinut mesajul domnule Cioloca!
Noi am demascat intotdeauna sub diverse forme impostura din jurul revolutionarilor !Prin contestatii,luari de atitudine si de pozitii in diverse conjuncturi!
Legea 341 prevede si are toate parghiile necesare pentru a face lumina si curatenie!
din pacate,ca si in alte domenii si aici Statul nu are cei mai potriviti angajati,ci din contra pe cei mai corupti!
demisia pa care am cerut-o prim ministrului Boc,cea a lui George Costin,am motivat-o tehnic!
De impostura Fabricii de Certificate G.C.&D.M&PD-L nu ma ocup eu,ci :DNA,Parchet,Procuratura etc.
Conform” cutumei „cu care ne-a obisnuit in ultimii ani Traian Basescu,aceea de presedinte jucator,ar putea s-o faca si el….
Altfel si eu va salut si va chem maine ,vineri ,9.12.2011 la MITING de protest in Piata Operei la ora 14.!

ROMANIA ESTE A NOASTRA!

cioloca a spus: (decembrie 9th, 2011 at 08:11 )

@Liviu Bacana
mult succes in demersul dumneavoastra. vad ca de iliescu nu ati pomenit nimic, doar de basescu. frumos, n-am ce zice. nu sunt partizanul niciunuia dintre ei. dintr-un singur motiv… de cand ma stiu, muncesc, platesc taxe, impozite si-mi vad de treburile mele. nu pot insa sa nu fiu in asentiment cu basescu cand spune ca suntem un neam de putori. e aceiasi romanie care va ofera si dumneavoastra cascavalu. romania nu mai e si a mea de multa vreme, ci a celor care se sterg pe picioare cu ea, a celor care cred ca inainte de toate au numai drepturi, a celor care o violeaza zi de zi. ni stiu ce faceti dumneavoastra, dar eu merg la serviciu in fiecare zi, constient fiind ca trebuie sa tin in spate niste asistati. bafta la protest. cine stie, poate mai pica ceva cascaval.

Liviu Bacana a spus: (decembrie 9th, 2011 at 09:47 )

Domnule Cioloca,nu doresc in general sa intru in polemicai inutile ,cu atat mai mult cu dvs. care prin ceea ce postati dati dovada unei evidente rationalitati!
Eu am lipsit din tara din iunie 1990 pana in 1997!
Am muncit si muncesc,drept pt care inteleg perfect pozitia pe care o sustineti in general fata de capitalism si in special fata de pseudo- capitalismul romanesc!(cineva ,care nu va place dvs. l-a denumit candva cand chiar conducea Romania „capitalism de cumetrie”)
Azi ,dusmanul social si nu numai al acestei tari este TRAIAN BASESCU!
Dupa lansarea din 22.12.2011 a celei de A TREIA PROCLAMATII DE LA TIMISOARA,lupta noastra se va da pe un front mai larg si va cuprinde in vizorul ei intreaga clasa politica care nu va intelege sa se reformeze printr-un proces „blitz” care sa inceapa asa cum era normal, cu reglementarea principalului contract social dintre popor si Stat: CONSTITUTIA ca si GARANT al tuturor „REGULILOR”!
Voi reveni cu o tematica intreaga pe acesasta tema impreuna cu toti colegii mei!
Stima!

Dioanca Gabriel a spus: (august 2nd, 2012 at 10:56 )

Pentru actiunile dv. din decembrie 1989 nu pot sa vorbesc, eu fiind bucurestean si necunoscator al numelor revolutionarilor timisoreni. Faptul ca atat la Timisoara, cat si la Bucuresti, au existat atatea persoane participante la miscari, care sub imboldul unor simtaminte de revolta sincera nu au beneficiat ulterior de ajutoare de niciun fel nesolicitandu-le, m-a pus pe ganduri. Este ca si cum doar pentru o parte, schimbarea vechii devize : „Totul pentru front, totul pentru victorie” in „Totul pentru interes si victorie”n-are valabilitate. Exista si un segment al cetatenilor pentru care „revolutia” a lasat urme tragice: decedati, invalizi,etc. Acestia merita cu prisosinta un ajutor din partea statului (ei, sau urmasii lor).”Institutia Bebe Ivanovici” a oferit elemente majore privind modul de intocmire a listelor de revolutionari, iar numericul acestora este de domeniul grotescului. Cum cu larghetea caracteristica tatucul Iliescu ie-a aprobat, toti cei trecuti in acestea, NEVERIFICATI, au devenit REVOLUTIONARI cu ACTE-n REGULA, iar marea majoritate a acestora s-a transformat din oameni APTI DE MUNCA in BENEFICIARI. Este jenant! Ii raspundeati unui domn, anul trecut ca „TREBUIA CA DL.BASESCU SA VERIFICE AUTENTICITATEA REVOLUTIONARILOR”!!!! Va pun normala intrebare: OARE NU CEL CARE LE-A APROBAT CERTIFICATELE TREBUIA SA-I VERIFICE??? Nu v-as fi scris aceste randuri daca in seara zilei de 1.08.a.c. nu v-as fi vazut la unul din posturile TV, cu MANIE PROLETARA manifestandu-va impotriva INVALIDARII REFERENDUMULUI, caz in care veti manifesta la Timisoara si eventual Bucuresti. Pe cine reprezentati dumneavoastra, de va erijati in a reprezenta intregul popor al, sau populatia tarii este compusa din circa 7 milioane???? Situatia tarii va este indiferenta, sau faptul ca am ajuns in PRAGUL IZOLARII nu va sensibilizeaza? Cautati va rog sa va analizati mai atent aportul in raport cu problematica actuala, iar faptul ca incercati uneori sa deveniti formator de opinie este impresia dumneavoastra, dar nu si a celor care sunt obligati sa va asculte datorita bunavointei televiziunii.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top