Stirile din ziua: 16 ianuarie 2012

Timisoara a iesit din nou in strada / FOTO + VIDEO

Update2: Cele câteva sute de timișoreni care participă la manifestație au revenit în fața Operei, după ce s-au rugat, în genunchi, pe scările catedralei. Ei continuă să scandeze împotriva guvernului.
Update1: Președintele PSD Timiș Titu Bojin s-a ținut de promisiune și a mers la mitingul din Piața Victoriei. Protestatarii au cântat de nu mai puțin de șapte ori imnul național și au scandat lozinci împotriva puterii, iar apoi au plecat spre Catedrala Mitropolitană.

PNL cere demisia urgenta a Guvernului Boc

La câteva minute de la ieșirea publică a premierului Emil Boc, liderul PNL Crin Antonescu a făcut, la rândul lui, o declarație de presă. El a anunțat că PNL solicită demisia imediată a Guvernului Emil Boc, care s-ar fi dovedit “incapabil și absent” în gestionarea protestelor publice din ultimele zile.

Duminică neagra pe soselele din Timis

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Timiş s-au înregistrat cinci accidente rutiere grave. Neacordarea de prioritate și neatenția la volan au fost principalele cauze ale producerii acestor evenimente care, din fericire, nu s-au soldat cu niciun mort.

A vorbit si Boc, dar n-a spus nimic

La trei zile de la declanșarea mișcărilor de protest din București, dar și din alte orașe din țară, premierul Emil Boc a avut, în fine, o declarație de presă. El a afirmat că violențele stradale sunt de neacceptat și nu trebuie tolerate, adăugând că s-a decis în cadrul coaliției guvernamentale ca forțele de ordine să fie autorizate să protejeze siguranța cetățeanului.

Top