Stirile din ziua: 22 ianuarie 2012

Regele Mihai, alaturi de protestatarii din intreaga tara

Casa Regală a României a luat poziție vizavi de protestele care au loc, de zece zile, în mai multe orașe din țară, dar și din străinătate. Principala observație notată în comunicatul oficial este că românii și-au pierdut încrederea în actuala clasă politică. În acest timp, președintele Traian Băsescu, care a declanșat întreaga poveste, tace.

Saturday Night Made by Madness / FOTO

Madness înfinţează “Academia” ce conduce nebunia. Nebunie a fost şi sâmbătă noaptea, în clubul de pe Pestalozzi: multă lume, fete frumoase, dansatoare pe boxe şi băutură la preţuri speciale. Aşa că, dacă ai trecut pe acolo, cu greu ai putut pleca acasă de la Saturday Night made by Madness.

Seara live, in JazzOffice / FOTO

Seara de sâmbătă a adus melomanilor timişoreni un eveniment plin de căldură în JazzOffice. Amatorii de jazz s-au putut bucura de un concert pentru sufletele lor, susținut de Ionuţ Dorobanţu, la chitară, Victor Miclăuş, la bass, şi Dinu Simon, la tobe.

Primaria starpeste coruptia cu pliante si simpozioane

La următoarea ședință a Consiliului Local Timișoara, aleșii vor avea pe masă un proiect de hotărâre privind semnarea unui protocol între municipalitate și Ministerul Administrației și Internelor, prin Direcția Generală Anticorupție. Primăria va aloca în acest scop 40.000 de lei, pentru tipărirea de pliante și afișe cu mesaje anticorupție care vor fi distribuite către cetățeni.

Poli testeaza un sarb refuzat de Dinamo Bucuresti

Chiar dacă Timişoara este mult mai aproape de Serbia decât Bucureşti, fotbaliştii sârbi se opresc în oraşul de pe Bega numai după ce dau probe de joc la echipele din capitală. Este şi cazul lui Sinisa Babic, un sârb crescut de Vojvodina Novi Sad. În urmă cu mai bine de o săptămână, fotbalistul de 20 de ani a susţinut probe de joc la Dinamo Bucureşti, dar nu a convins staff-ul tehnic al „câinilor”.

Dictionar de Piata Universitatii

Au trecut mai bine de zece zile de când românii au ieșit în stradă la București, Timișoara, Cluj, Sibiu, Craiova etc, dar și la Londra, Paris, Viena sau aiurea. Sunt multe motivele care au stat la baza acestor proteste, dar unele cuvinte definesc poate mai bine decât altele cauzele acestor manifestări, dar și ceea ce se întâmplă acum în piețe.

Alin Popoviciu, „erou” in Piata Operei

Printre politicienii care nu ar trebui să-și forțeze norocul mergând printre protestatarii care se strâng zi de zi în Piața Operei se numără cu siguranță deputatul PD-L Alin Popoviciu. Numele lui a fost pomenit tot mai des în ultimele zile de manifestanți. Și nu în cele mai favorabile circumstanțe pentru deputat.

Partea goala a paharului

În niciun moment al protestelor de la Universitate nu am simțit potrivit să-mi stabilesc prioritățile civice și preferințele politice după ce se scandează în piață. Nu neg că multe mesaje afișate acolo sunt haioase, altele reprezintă adevăr gol-goluț, iar cele mai multe arată durerea celor ce protestează împotriva actualei puteri.

Top