Stirile din ziua: 20 ianuarie 2012

Copil atacat de caini, la Checea

Un copil de șase ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost sfâşiat de o haită de câini. Băiatul se juca în curtea grădiniţei din Checea. Bunica sa trebuia să vină după el să îl ia, însă a întârziat.

Casa prabusita pe jumatate in Piata Traian / FOTO + VIDEO

Update: Pompierii au terminat de degajat zona în care s-a prăbușit jumătate de casă viner dimineață. Traficul tramvaielor a fost reluat. Locuitorii de pe strada Ion Mihalache, în zona Pieței Traian, s-au trezit, vineri dimineață, într-un zgomot infernal. Acoperișul și unul dintre pereții casei de la numărul 18 s-au prăbușit, iar câteva persoane au rămas blocate în imobilul care avea curte comună cu clădirea afectată.

In zece zile, numarul membrilor PSD Timisoara a scazut cu 1.500 de capete

Săptămâna trecută, în timpul vizitei lui Victor Ponta la Timișoara, liderii organizației municipale au raportat plini de mândrie și cu simțul răspunderii social-democrate că organizația lor numără 5.500 de suflete. În urmă cu două zile, miercuri seara, surpriză!, numărul membrilor PSD Timișoara era de doar 4.000.

Timisoara, de la Orasul Florilor la Paradisul Tiganilor (II)

Clanurile țigănești din Timișoara și-au împărțit, nu neapărat frățește, aproape toate clădirile vechi din centrul orașului. Este vorba despre peste 200 de imobile din zona C.D. Loga, Mihai Viteazul şi Trandafirilor. Așa-numiții romi de mătase nu au fost niciodată acuzați serios de afaceri necurate. Timișoara a ajuns astfel raiul țiganilor: cei mai bogați membri ai etniei locuiesc în orașul de pe Bega. Lucia Seifert, Petru Jurj și Tibi Stancu sunt alte personaje pe care nu le-a căutat nimeni la avere.

Fenomenul Raynaud

Fenomenul Raynaud este o afecțiune dată de reducerea fluxului de sânge prin spasm al vaselor mici de sânge (capilare) de la nivelul extremităților: de obicei, degetele de la mâini, dar și degetele de la picioare, urechi, nas, mameloane și genunchi, la contactul cu aer rece sau la emoții/stres.

Top