Stirile din ziua: 21 ianuarie 2012

Excepția de nelegalitate din legea contenciosului administrativ

O procedură specială prevăzută în legea contenciosului administrativ poate reprezenta în multe cazuri ce gravitează în jurul unor acte administrative unilaterale cu caracter individual, emise de diferitele organe îndrituite cu o astfel de activitate, singura portiță de rezolvare a litigiului prin înlăturarea actului administrativ incident în cauză indiferent de data emiterii acestuia.

Arbitrul timisorean Catalin Botas, pariul lui Ion Craciunescu

Timişoara a fost mereu o pepinieră excelentă de arbitri. Ultimul nume greu din arbitrajul romanesc produs de şcoala de arbitri de la Timişoara este Nicolae Grigorescu. De un deceniu însă, “fabrica de arbitri” de pe malul Begăi s-a închis, în locul „fluieraşilor” timişoreni fiind preferaţi copiii foştilor arbitri.

„Chuck Norris” a protestat de unul singur in Piata Victoriei

Chuck Norris a ajuns noaptea trecută la Timișoara să îi salveze pe protestatari, dar, pentru că nu a găsit pe nimeni în Piața Victoriei, a plecat acasă.
Lozinca ”Chuck Norris, help”, afișată la protestele din ultima săptămână, a avut ecou. Vineri seară, un timișorean și-a asumat acest “rol” și a ieșit în centrul orașului în jurul orei 22.

Alexandrina, concert in Arqa / FOTO

Alexandrina a făcut din nou furori la Timişoara. Frumoasa artistă originară din Republica Moldova a susţinut, vineri seară, un concert în Arqa. Biletele pentru acest eveniment s-au epuizat cu două zile înainte, organizatorii fiind nevoiţi să programeze un concert şi pentru seara de sâmbătă.

Stadiul absorbtiei fondurilor structurale (II)

Continuăm seria articolelor despre situaţia absorbţiei fondurilor structurale în România cu o prezentare a Programului Operaţional Regional. Pentru finanţarea POR, pe parcursul perioadei de programare 2007-2013 au fost alocate aproximativ 4,568 miliarde de euro. Din acestea, 3,726 miliarde euro (84%) reprezintă finanţare din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), adică 19,4% din totalul fondurilor structurale şi de coeziune alocate pentru finanţarea Obiectivului Convergenţă în România.

Timisoreanca Lorana cucereste Romania / FOTO

La 21 de ani şi-a lansat primul videoclip. Timişoreanca Lorana a păşit în forţă în lumea muzicală autohtonă. Videoclipul piesei “Take Me (to the Other Side)” a fost filmat în Timișoara, pe autostrada spre Arad, dar şi în clubul Heaven Studio, iar regia îi aparţine lui Antony Icuagu.

Top