Stirile din ziua: 5 ianuarie 2012

Apa sfintita de Boboteaza, la robinete

Timișorenii vor primi, și în acest an, apă sfințită la robinete. Un preot va oficia, din nou, ritualul de Bobotează la rezervoarele de la Uzina de Apă. Timișoara este singurul oraș din România unde se oficiază sfințirea apei potabile din rețeaua publică. Tradiția a început imediat după Revoluție, ritualul fiind respectat an de an.

De ce PSD – aripa Grindeanu nu inghite candidatura lui Nicolae Robu la Primaria Timisoarei

Nu e un secret că, în buna sa tradiție, PSD Timiș este scindat în două aripi. Sau chiar mai multe, dar ne oprim la două. În paranteză fie spus, tradiția durează încă din perioada în care filiala cică era condusă cu mână forte de către Dan Poenaru. Actualmente, o fracțiune este dirijată de liderul de la județ, Titu Bojin, iar a doua, de șeful organizației municipale, Sorin Grindeanu.

Victimele triplei crime de la Sag sunt inmormantate

Ana Maria Toth trăiește, la Șag, cea mai cruntă zi a vieții ei. Părinții adoptivi și unicul ei fiu sunt conduși pe ultimul drum. Cel care i-a ucis a fost îngropat miercuri, dar amănuntele acestui caz incredibil continuă să iasă la iveală. Scrisorile găsite asupra lui dovedesc un singur lucru: crima a fost premeditată și pregătită în cel mai mic detaliu.

Program de distractie

Prima săptămână a noului an e destul de săracă în ceea ce priveşte variantele de distracţie pentru timişoreni. Nu veți avea parte încă de cei mai tari DJ sau de party-uri cu vedete, dar asta nu înseamnă că distracția nu va fi la ea acasă.

Bacala poate candida la Primaria Timisoara!

Așa cum știe deja, PD-L vrea să modifice legislația – și sunt vreo cinci legi la mijloc – astfel încât la alegerile parlamentare și locale din toamna acestui an să poată candida și înalții funcționari publici și funcționarii publici de conducere. Concret, sunt vizați prefecții, subprefecții și șefii de instituții deconcentrate care, potrivit actualei legislații, nu au voie să candideze, decât în momentul în care demisionează din funcții.

Asocierea cu Politehnica, CLT si CJT – obiectiv primordial pentru Marian Iancu

Marian Iancu, preşedintele consiliului de administraţie al Politehnicii Timişoara, a postat pe site-ul oficial al clubului obiectivele pentru anul în curs. Asocierea cu Universtatea Politehnica Timişoara, Consiliul Local Timişoaa şi Consiliul Judeţean Timiş este primordială în viziunea lui Iancu, care spune că de aceasta depinde obţinerea licenţei pentru anul competiţional 2012/2013.

Top