Stirile din ziua: 28 ianuarie 2012

Prefectul apolitic Bacala spune lucruri politice

Mare supărare trebuie să fie pe capul domnului prefect Mircea Băcală. Din cauza unor „viermi” și „ciumpalaci”, cariera sa politică e pe punctul de-a se stinge chiar din fașă. Și ce mai carieră strălucitoare îl aștepta, comparabilă probabil cu aceea a nașului său de cununie, megastarul politic Alin Popoviciu!

Suspendarea judecatii in caz de neprezentare la proces

Stăruința în rezolvarea unei probleme pe cale judiciară reprezintă una din condițiile necesare pronunțării unei hotărâri. Astfel, lipsa de interes din partea ambelor părți litigante, exprimată prin absența de la strigarea pricinii, este sancționată în mod obligatoriu cu suspendarea procesului dacă nu a existat anterior vreo cerere de judecare a cauzei în lipsă.

Populismul, un drog

N-aș vrea să fac vreo comparație nefericită între Emil Boc și Nicolae Ceaușescu, cel care, în prag de plecare de la putere, a apucat să promită 100 lei foarte vechi pentru românul nemulțumit. Nici măcar nu l-aș compara pe premierul PDL cu Ion Iliescu, care, din foame de multă liniște, și-a obișnuit prost poporul cu cadouri în prag de alegeri.

Nebunia de la Madness continua / FOTO

Multe animatoare și dans cât cuprinde. Asta s-a întâmplat în prima noapte a acestui weekend în Madness Club. Pe lângă aceste surprize, cei care au ales clubul de pe strada Pestalozzi au avut parte și de un spectacol inedit cu foc, prezentare de modă cu lenjerie intimă, dar și de o ședință foto pe bar.

Top