Stirile din ziua: 25 ianuarie 2012

Amurgul presedintilor jucatori; studii de caz: Basescu si Ostaficiuc

A avut din nou lacrimi în ochi. De această dată n-a mai zis însă „Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!”. (În paranteză fie spus, mogulul rău a devenit mogul bun). „Să-ți fie rușine, popor român!” Cam în această cheie ar putea fi citit mesajul președintelui la aproape două săptămâni de la izbucnirea mișcărilor de stradă, perioadă în care s-a ascuns de popor.

Orza, tot cu monarhia

A preluat o idee şi nu o mai lasă nici mort. “Monarhia salvează România” este noua deviză a viceprimarului ţărănist al Timişoarei, Adrian Orza. Asta încă de la începutul protestelor de stradă. Singura soluţie pentru ieşirea din criză este revenirea la valorile tradiţionale.

Expozitia Da Vinci, deschisa pana in februarie

Reproducerile după invențiile lui Leonardo da Vinci rămân în continuare expuse la Timișoara. Consulatul General al Italiei la Timișoara, organizatorul expoziției ”Geniul lui Leonardo: mașinile și invențiile sale”, a decis să prelungească evenimentul până luna viitoare.

Dosare penale in cazul copilului sfasiat de caini la Checea

Administratorul fostului CAP din Checea şi educatoarea grădiniţei din localitate sunt cercetaţi penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul copilului de șase ani muşcat de câini săptămâna trecută. Imediat după incident, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili vinovaţii.

Mai bine mergea la raliu

Poate că și prin alte perioade ale istoriei opoziția a dat fuga-fuguța la forurile internaționale să pârască cum puterea face lucruri odioase, motiv pentru care cineva independent și imparțial trebuie să o pedepsească. Nu știu cum a fost când omul din Neanderthal a fost persecutat de Homo Sapiens, nsă cu siguranță că în Epoca Cărbunelui, pe vremea când conducea Ion Iliescu în România, opoziția lui Coposu, Rațiu și Câmpeanu avea de ce să se plângă la Europa că regimul neocomunist nu-i dă aproape nicio șansă în competiția politică.

Ancheta in accidentul de marti seara de la aeroport

O comisie de anchetă a Ministerului Transporturilor va stabili, miercuri, cauzele incidentului produs pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara. Marți seară, o aeronavă cargo, care transporta colete de la Sofia, a doborât doi stâlpi de iluminat, în timp ce efectua manevrele de parcare pe platforma aeroportuară.

Top