Stirile din ziua: 24 ianuarie 2012

PD-L spune ca sedinta extraordinara a CL Timisoara e inutila

Aleşii locali timişoreni se întânesc joi, 26 ianuarie, într-o şedinţă extraordinară. Consiliul Local Timișoara va dezbate o solicitare inedită a Asociaţiei de Revoluţionari „Victoria”, condusă de Lorin Fortuna. Reprezentanții PD-L consideră însă că această ședință nu-și are rostul.

De ce nu se inghesuie timisorenii la demonstratii? De Bursuc si Tase

E clar, spre deosebire de alte orașe, Timișoara nu a cunoscut, în ultimele zile, manifestații de amploare. Acest lucru nu înseamnă că timișorenii nu mai pot de binele primit de la Traian Băsescu și Guvernul Udrea-Boc. Din contra. Poate comoditatea, iar în unele zile chiar și vremea au reprezentat câteva motive ale absenteismului. O altă cauză ar putea fi și unele personaje, cel puțin dubioase, care au confiscat într-un fel manifestațiile din Piața Operei.

Timisoara, de la Orasul Florilor la Paradisul Tiganilor (III)

Clanurile țigănești din Timișoara și-au împărțit, nu neapărat frățește, aproape toate clădirile vechi din centrul orașului. Este vorba despre peste 200 de imobile din zona C.D. Loga, Mihai Viteazul şi Trandafirilor. Timișoara a ajuns astfel raiul țiganilor: cei mai bogați membri ai etniei locuiesc în orașul de pe Bega. Unii dintre ei fac și afaceri aparent legale.

Top