Stirile din ziua: 19 ianuarie 2012

Program de distractie

Guess Who, Alexandrina sau Miss Sunshine sunt doar câțiva dintre cei care îi vor încânta pe timişoreni în acest sfârşit de săptămână. Pe lângă aceste concerte, cluburile şi cafenelele din oraş au pregătit un program variat pentru toţi cei care vor să aiba un weekend ca la carte.

Abandonul intifadei

Foarte adevărat. La un moment dat, revoluția din 1989 semăna izbitor cu revoluția de acum, “doar” că n-am avut morți pe stradă, iar la TV nu se mai dă muzică patriotică. Toate asemănările au surprins până ce “tokesul” de astăzi, doctorul Arafat, a abandonat intifada pentru a se reîntoarce ca subsecretar de stat sub pulpana “odiosului” Traian Băsescu.

Timisoara, de la Orasul Florilor la Paradisul Tiganilor (I)

Clanurile țigănești din Timișoara și-au împărțit, nu neapărat frățește, aproape toate clădirile vechi din centrul orașului. Este vorba despre peste 200 de imobile din zona C.D. Loga, Mihai Viteazul şi Trandafirilor. Așa-numiții romi de mătase nu au fost niciodată acuzați serios de afaceri necurate. Timișoara a ajuns astfel raiul țiganilor: cei mai bogați membri ai

Se anunta noi proteste la benzinarii

Un nou protest la pompa de benzină îi cheamă pe timișoreni să boicoteze stațiile de alimentare. Apelul către ”românii cărora le pasă” îi invită pe șoferi să nu mai alimenteze de la Petrom.

Top