Stirile din ziua: 6 ianuarie 2012

Cu BMW-ul in stalp / FOTO

Accident spectaculos, vineri seară, la colțul Parcului Rozelor. Un șofer foarte grăbit a încercat să facă o depășire neregulamentară, prin dreapta, exact înainte de intrarea pe pod. Din păcate pentru el, manevra nu i-a reușit, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de unul dintre stâlpii de iluminat de pe marginea drumului.

Blocati pe Muntele Mic, dupa ce au urcat pe un drum inchis

Turiştii de pe Muntele Mic mai au de aşteptat până să poată coborî, după ce au urcat, pe propria lor răspundere, pe un drum închis pe timp de iarnă.
Prefectul judeţului Caraş-Severin, Octavian Ţunea, a convocat, vineri dimineaţa, conducerile Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Poliţiei Rutiere şi Serviciului Salvamont Caraş-Severin.

Rockerii de la Desant au lansat „Joc de noroc” / VIDEO

Au împlinit un an de la înființare și au aniversat în cel mai potrivit mod cu putință: cu un nou videoclip. Rockerii de la Desant au lansat, de câteva zile, noul lor single, “Joc de noroc”. Filmat în două locuri total diferite și beneficiind de aportul unui operator de imagine deosebit și a doi actori cunoscuți, clipul este exact ceea ce și-au dorit rockerii.

Au intrat in noul an in ritm de jazz / FOTO

Semne bune anul are la Jazz Office! Aici a avut loc, joi seară, primul concert din acest an. În 2011, clubul din Piața Unirii a găzduit peste 80 de astfel de evenimente. Și, după cum arată lucrurile, anul acesta vor fi și mai multe, în special pentru că timișorenii caută deja acest loc, pentru muzica bună și atmosfera prietenoasă.

Lectia de tobe, la Scart, loc lejer / FOTO

Workshop de tobe şi concert pe măsura în Scârţ, loc lejer. De asta au avut parte, joi seara, timişoreni pasionați de percuție și ritm. Aceștia au luat parte, mai întâi, la “lecţia de tobe” predată de toboşarul italian Sergio Ponti. Workshopul a fost urmat, de un concert / jam session.

Nadejde la kilogram

Un sondaj de opinie comandat de mogul a dezvăluit la finele anului cum stă românul cu încrederea în politicieni. Nu e același lucru cu intenția de vot, dar ca barometru vine ca o mănușă pentru Crin Antonescu, liberalul care de la Emil Constantinescu și Traian Băsescu încoace se dovedește a fi printre puținii aspiranți eligibili ca decență și compatibilitate cu ce se mănâncă politica în țările civilizate.

Boboteaza, semnificatie si traditii

Boboteaza (Botezul Domnului) este celebrată în fiecare an, în a șasea zi a lunii ianuarie și marchează sfârșitul sărbătorilor dedicate Crăciunului și Anului Nou. Întrucât în această zi Iisus s-a prezentat pentru prima dată în lume, sărbătoarea se mai numește Epifanie, Teofanie, Arătarea Domnului, Descoperirea Cuvântului Întrupat.

Consilierii locali, prea ocupati cu vacanta ca sa le pese de bolnavii de cancer

Bolnavii de cancer care fac chimioterapie în imobilul de pe bd. Mihai Viteazul pot fi dați afară în orice secundă. Secţia de Chimioterapie a Spitalului Municipal funcţionează ilegal din prima zi a anului, după expirarea contractului de închiriere cu Vișinel Stanca. Acesta susține că nu l-a căutat nimeni de la primărie.

Top