Stirile din ziua: 3 ianuarie 2012

Romania – tara beizadelelor, a clanurilor tiganesti si a politicienilor fericiti

România a început în trombă noul an; ultimul dacă ne luăm după partizanii teoriilor apocaliptice. Și nu e vorba aici de faptul că spitalele au fost din nou neîncăpătoare pentru românii care au băut și mâncat până le-au ieșit pe nas, ochi și urechi sarmalele îngurgitate în dușmănie și vinul sorbit cu vadra. Așa, ca înainte de sfârșitul lumii.

A inceput batalia pentru biletele la concertul de Anul Nou 2013 de la Viena!

Marşul Radetzky şi “Dunărea Albastră” sună perfect la filarmonica din Viena. Pe 2 ianuarie s-a dat startul unei noi goane după un loc, unul din cele peste 1.700 de la concertul de anul viitor. Mii de oameni din întreaga lume aşteaptă cu sufletul la gură data de 2 ianuarie, pentru a se înscrie la tombola care permite accesul la acest eveniment special.

Incepe distractia

Câte n-ar mai profeți duduile Vanessa și Melisa, “stăpânele magiei”, despre viitorul imediat al scenei publice timișorene, dacă nu le-ar prigoni justiția dictatorului! Ce bine ne-ar prinde să știm de-acum cât va fi gigacaloria la toamna lui 2012, cât mai subvenționează primăria din costul dumneaei și cât va costa o călătorie cu noile tramvaie RATT.

Top