Stirile din ziua: 9 ianuarie 2012

Vaccinarea antigripala a fost suspendata

În 3 ianuarie, Ministerul Sănătăţii anunţa că, și în acest an, continuă campania de vaccinare gratuită antigripală. Acum, aceeași instituție anunță suspendarea campaniei, deoarece vaccinurile nu sunt conforme cu standardele.

Someri fara speranta de angajare

Dacă ești șomer și nu locuiești în București sau într-unul din județele mari, șansele de a-ți găsi ceva de lucru sunt foarte mici. Cel puțin așa arată datele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, potrivit cărora în care, în anumite zone, nu sunt mai mult de două oferte de angajare.

Japca Telpark ia amploare!

Au trecut și sărbătorile de iarnă, iar timișorenii s-au întors încet-încet la muncă. Orașul l-au găsit așa cum era și înainte, adică gri spre negru, plin de fețe triste și capete plecate. Poate pentru aceste fețe triste, primăria și societatea din subordine, ADP, au schimbat de la începutul anului regulamentul Telpark, umflând tarifele la cote neimaginabile.

O poezie patriotica a salvat de la moarte un preot care ii scrisese lui Ceausescu

L-a întrebat, într-o scrisoare, pe Nicolae Ceauşescu dacă i se pare normal ca românii să moară de foame. A fost arestat imediat și era cât pe ce să ajungă în fața plutonului de execuție. Au vrut să-l trimită acolo inclusiv trei colegi. S-a salvat însă ca prin minune, după ce a adus, în apărarea sa, trei poezii dedicate partidului comunist. E povestea unui preot octogenar din Timișoara.

Top