Stirile din ziua: 12 ianuarie 2012

Vinvest, la editia a noua

Capitala vinului se mută la Timișoara. În perioada 6-8 aprilie, aici va avea loc cea de-a noua ediţie a Salonului Internaţional de Vinuri Vinvest. Timp de trei zile, timişorenii, turiştii, dar şi o mulţime de invitaţi vor trece pragul Centrului Regional de Afaceri, pentru a testa cele mai bune vinuri.

Victorie sindicalista la USAMVB

Al 13-lea salariu restant din 2009 va veni în cele din urmă pentru dascălii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină. Banii ajung până la sfârşitul primului semestru din 2012. Decizia a fost luată joi în biroul extraordinar de senat.

Politistul bun si primarul smecher

Cum știu ei, politicienii, să se facă plăcuți publicului alegător! Ai putea spune că sunt puțin cameleonici, dar nu sunt, da de unde! Ba chiar că adoptă metode de torționari, răsuflata tactică cu polițistul rău, urmat la interogatoriu de polițistul bun.

Ciuhandu si Robu, primii in topul increderii timisorenilor

Departamentul de Sociologie din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest a realizat, la începutul lunii decembrie 2011, un barometru de opinie la nivelul municipiului Timișoara. Ancheta a fost realizată pe un eșantion de 981 de persoane și a urmărit percepția timișorenilor vizavi de aspecte ale administrației locale și județene.

Robu nu-l baga in seama pe Ponta

Preşedintele PSD, Victor Ponta, aflat în vizită la Timișoara și neavând probabil ceva mai bun de făcut, l-a ridicat în slăvi pe actualul primar Gheorghe Ciuhandu. Asta, deși USL Timiș îl are ca şi candidat desemnat pentru această funcție pe rectorul Politehnicii, Nicolae Robu. Declarațiile lui Ponta nu l-au iritat însă prea mult pe liderul PNL Timiș.

Festival de festivaluri la Covaci

În satul Covaci vor avea loc, în acest an, nu mai puțin de 34 de evenimente și festivaluri! Localitatea aflată la șase kilometri de Timișoara este celebră deja pentru Festivalul Dacilor Liberi, care are deja tradiție și atrage la fiecare ediție o mulțime de curioși.

Top